Erdoğan: Savcımız başından 3 kurşunla vuruldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'daki 'rehine krizi'yle ilgili olarak Romanya'da yaptığı açıklamada, savcı Mehmet Salim Kiraz'ın üçü başından olmak üzere 5 kurşunla yaralandığını söyledi.
Erdoğan: Savcımız başından 3 kurşunla vuruldu!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , resmi bir ziyaret için bulunduğu Romanya'da, İstanbul Adliyesi'ndeki rehin alma eylemiyle ilgili olarak basın mensuplarına bir açıklama yaptı.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Emniyet vali sürekli irtibat halinde, kendileriyle bazı görüşmeler yapılıp bu ilişkilerle netice alır mıyız düşüncesiyle bazı adımlar atılıyor. Az öncesine kadar bu süreç devam etti. Sonra içerden bu silah sesleri duyulunca bunun üzerine güvenlik teşkilatımız odaya giriyorlar. Savcımız üç tane başından, iki tane de vücudunun değişik yerlerinden kurşun alıyor. Şu anda hala ameliyattalar. Dua edelim inşallah bu ameliyatın neticesinde sağlığına kavuşsun. Durumu ciddiyetini koruyor. az önce hastane yetkililerinden aldığım bilgi bu.

Tabii ki şu anda sayın başbakan ile de görüşmemizi yaptık. Onlar da değerlendirmelerini yapıyorlar. Bakan arkadaşlarımız İstanbul'a, yerinde durum değerlendirmelerini yapıyorlar.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü