Hasan Ferit davasında Emrah Serbes salondan çıkarılmak istendi!

İstanbul Gülsuyu'nda uyuşturucu çeteleri tarafından öldürülen Hasan Ali Ferit Gedik davasının 20. duruşması Kartal Adliyesi’nde başladı.
Hasan Ferit davasında Emrah Serbes salondan çıkarılmak istendi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

10. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ve gergin başlayan duruşmada tutuklu sanıklar aileye küfretti, avukatları tehdit etti. Avukatların ve ailenin üzerine bozuk para atan, tüküren sanıklar duruşmaya ara verilinceye kadar hakaretlerini sürdürdü. 

EMRAH SERBES'E ZORLA ÇIKARMA

Duruşmaya katılan yazar Emrah Serbes sanık avukatlarının talebi üzerine salondan çıkarılmak istendi. Bu duruma itiraz eden Serbes, salondan çıkmayacağını belirterek, “Gerekirse zor kullanın öyle çıkarın” dedi. Serbes, bu diyaloğun tutanaklara geçmesini istedi. 

Duruşmaya 20 dakika ara verilirken, Adliye dışında ise polis duruşmaya katılmak isteyenlere saldırdı, dört kişi gözaltına alındı. 

35 SANIK YARGILANIYOR

Dava kapsamında hazırlanan 311 sayfalık iddianamede, "Kasten yaralama", "Suç işlemek amacıyla örgüt kurma ve üye olma", "Nitelikli yağma", "Kasten öldürmeye teşebbüs", "Nitelikli yağma" gibi suçlardan 11 yıl ile 269 yıl arasında değişen hapis ve müebbet hapis cezası istemiyle yargılanan 35 sanık bulunuyor.

BİRGÜN

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü