Belediye Başkanı Murat Hazinedar ata eziyet mi etti?

Facebook'ta Hülya Yalçın isimli bir kullanıcı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın faytona bindiğini ve faytondaki atın yere yığıldığını iddia etti.
Belediye Başkanı Murat Hazinedar ata eziyet mi etti?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sosyal medyada Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın faytona bindiği ve faytondaki atın yere yığıldığı iddia edildi.

Hülya Yalçın isimli Facebook kullanıcısı olayla ilgili şu ifadelere yer verdi;

Bu çağa yakışmayan olayın haberini aşağıdaki ileti ile öğrendik. Yaz boyu adalardaki atların zulmüne karşı her başvurumuzda "İBB yüzünden bir şey yapamıyoruz" diyen CHP li belediyenin ettiğine bak. Karda buzda İBB mi zorla fayton gezisi yaptırdı size?
Tutarsızlık, hayvana duyarsızlık, e biraz da... neyse.

"Niyetim kimseyi bu guzel gunde uzmek degil fakat bunu da paylasmaz isem icimde kalacak.. Sevgili Besiktas Belediye Baskanimiz binmis faytona bu havada gezerken zavalli atin ayagi kaydi ve gozumun onunde yere yigildi.. Caresizlik icinde kalan at'i bir kac cahil zorla kaldirmaya calisti falan fisman! Detaya girip icinizi uzmeyeyim ama iste medeni Turkiye'min cok medeni CHP belediye baskani yandan yandan korumalariyla basina rezil olmadan uzaklasti... Voila durum budur! Simdi tum sevdiklerime mutlu seneler diliyorum daha guzel gunlerimiz olmasi dilegi ile

Paylaşan böyle kibarca paylaşmış ama biz o kadar kibar kalamıyoruz artık. Parti söyleminde HAYVAN HAKLARINI dilinden düşürmeyen CHP nin bazı başkanları neredeyse zorbalık düzeyinde hayvan düşmanığı gösteriyor. Hayvan haklarının partisi yok dememiz bundandır. Bu başkanın buzda ayazda İst. göbeğinde atla ne tür bir ruh haliyle geziye çıktığını anlamak mümkün değil. AKP li olsa Osmanlıya özendi gene zahir derdik. Der miydik? Vallahi derdik. Bu ne iş şimdi? İlçesinde onca ihbara kulağını tıkayıp, hayvan lehine bir çalışma yapıldığını da görmediğimiz BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKANI bu atın nerede olduğunu, ne durumda olduğunu açıklamalıdır.

Bir gün içimiz yanmadan bitse şu ülkede. İktidarı muhalefeti yettiniz YAŞAMIN CANINA. Pes!