Köpeği öldürüp Facebook sayfasında paylaştı!

Facebook'ta Altunhan Şirketler Grubu'nda iş adamı olduğunu belirten Mustafa Altunhan isimli bir kullanıcı yerde yatan bir köpek fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafa yapılan yorumlara göre köpek Altunhan tarafından öldürüldü.
Köpeği öldürüp Facebook sayfasında paylaştı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-11-26 15:49:39    

Mevcut yasalarda hayvanların 'mal' olarak değerlendirilmesi cinayetleri arttırmaya devam ediyor.

Facebook'ta Mustafa Altunhan isimli bir kullanıcı yerde yatan bir köpeğin fotoğrafını 'Tavuklarımı ve tavuz kuşlarımı gözüne kestiren çakalın kümeslerin önündeki son hali.' notuyla paylaştı

Hakkında bölümünde Altunhan Şirketler Grubu'nda iş adamı olduğunu yazan kişinin paylaştığı fotoğrafın altına yazılan yorumlardaki cinayetle eğlenen ifadeler de şaşkınlık yarattı


FACEBOOK ŞİDDETE VE SUÇA ORTAK OLUYOR
Facebook yönetimi hayvan öldürüp cesetlerini paylaşan kullanıcılara yönelik herhangi bir yaptırım uygulamıyor.

Hayvan cinayetlerine yönelik fotoğraflara gelen şikayetlere'Kurallarımızı ihlal etmiyor.' yanıtı veriliyor.


HAYVAN ÖZGÜRLÜĞÜ AKTİVİSTLERİ KENDİ ADALETİNİ YARATTI
Bugüne dek yasalardan umduğunu bulamayan hayvan hakları savunucuları cinayetleri teşhir ederek katillerin toplumdan uzaklaştırılmasını sağlamaya çalıştı. Hayvan hakları savunucuları her fırsatta hayvanlara insanlarla eşit haklar verilmesi gerektiğini vurguluyor.


YASALAR CİNAYETLERİ VE ŞİDDETİ KÖRÜKLÜYOR
Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na bağlı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü 15 ayı, 109 yaban keçisi ve 4 çengel boynuzlu dağ keçisinin de aralarında bulunduğu birçok yabani hayvan türünün 'av turizmi' adı altında 1 Mayıs-15 Aralık tarihleri arasında para karşılığında avlanmasına izin vermişti.

 

 

 

 

 

 




 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü