Sedat Peker'den Can Dündar'a idam tehdidi!

Sedat Peker: 'Benim gibi düşünen biri cumhurbaşkanı olursa ilk işi idamın geri getirilmesi, ikinci işiyse sizlerin asılması olacaktır'
Sedat Peker'den Can Dündar'a idam tehdidi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

''Bu suça ortak olmayacağız'' başlıklı Barış Bildirgesini imzalayan akademisyenleri  “Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız” sözleriyle tehdit eden Sedat Peker, Gazeteci Can Dündar'a “Yatın kalkın Erdoğan’a dua edin. Benim gibi düşünen biri cumhurbaşkanı olursa ilk işi idamın geri getirilmesi, ikinci işiyse sizlerin asılması olacaktır” diye seslendi.

Dündar iki gün önce “Keşke katil olsaymışız. Sadece kalemi ele alıp yazı yazdığımız, haber yaptığımız için tutukluyuz ve iki kez müebbet (yetmedi 30 yıl da bonus) cezamız isteniyor ya… Kimler tutuksuz yargılanıyor, diye merak ettim” diyerek Peker’i işaret etmişti.

Peker, internet sitesinden “Sizi kibar bir şekilde uyarmak istiyorum. Bana karşı adil olmayan bu davranışlarınıza devam ederseniz; bu işin sonunda beni de basın sektörüne çok hızlı bir şekilde dahil ettirirsiniz. Sadece kişisel sayfalarımla bile sizinle baş edebiliyorken, bir de büyük bir basın grubu oluşturarak sizi nasıl rezil edeceğimi isterseniz bence bir daha düşünün. Çünkü benim gibi düşünen on milyonlarca insandan bir tanesi cumhurbaşkanı olursa ilk işi idamın geri getirilmesi, ikinci işiyse Bayırbucak’ta şehit olan çocuklara ve bebeklere misilleme olarak sizlerin asılması olacaktır” ifadelerine yer verdi.

Vehaber Menu