Kate Winslet'tan Titanic itirafı!

Kate Winslet, yıllar sonra Titanic filminde canlandırdığı Rose karakterini eleştirdi.
Kate Winslet'tan Titanic itirafı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

İngiliz oyuncu Kate Winslet, ABD'li sohbet programı Jimmy Kimmel Show'a katıldı. Kate Winslet, Titanic'te canlandırdığı Rose karakterinin, aşık olduğu Jack Dawson'ı (Leonardo DiCaprio) bilerek ölüme yolladığını söyledi. Rose’un Jack Dawson’ın ölmesine izin vermesi için hiçbir nedeni olmadığını itiraf eden Winslet, Rose’un okyanusta üzerine çıktığı tahta parçasında aslında Jake’e de yer bulabileceğini ama bunun yerine onun ölmesine göz yumduğunu söyledi.

''JACK DE O KAPI PARÇASINA SIĞABİLİRDİ''

Jimmy Kimmel, Winslet’a Rose ve Jack’in hazin sonu hakkında ne düşündüğünü sordu. Winslet da “Sana katılıyorum, bence Jack de o kapı parçasına sığabilirdi” dedi.

NE OLMUŞTU?

James Cameron’ın yönettiği 1997 yapımı Titanic filminin sonunda, Jack ve Rose gemi batmasına rağmen can yelekleri sayesinde su yüzeyine çıkabilmiş ve okyanusun ortasında yardım gelmesini beklemeye başlamıştı. Rose bir kapı parçasının üzerine çıkmış, Jack de suyun içinde Rose’un elini tutarak her ikisini de kurtulacaklarına inandırmaya çalışmıştı. Ancak bir süre sonra Rose, Jack’in soğuktan dönerek öldüğünü fark etmiş ve ellerini çözerek Jack’in okyanusta gözden kaybolmasını izlemişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü