Köln'deki Kadınlar Karnavalı'nda tecavüz!

Almanya'da Ren Nehri’nin geçtiği kentlerde kutlanan Kadınlar Karnavalı'nda bir kadın tecavüze uğradı.
Köln'deki Kadınlar Karnavalı'nda tecavüz!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Almanya Köln'de kutlanan Kadınlar Karnavalı'nda taciz ve tecavüz vakaları yaşandı. DHA'nın haberine göre, polisin aldığı sıkı önlemlere rağmen çok sayıda cinsel taciz, hırsızlık ve yaralama suçu işlendi.

Köln'de yılbaşı gecesi yaşanan ve hala gündemden düşmeyen cinsel taciz ve gasp olayları nedeniyle gözler karnavalda benzer olayların yaşanıp yaşanmayacağına çevrilmişti. Köln polisinin yaptığı açıklamalar ve Bild gazetesinde yer alan habere göre, karnavalın Weiberfastnacht-Kadınlar Kutlaması gününde 2 bin 350 polis görev yaptı. Kutlamalar sırasında polise 18 cinsel taciz, 23 hırsızlık, 143 yaralama olayı nedeniyle şikayet geldi.

Ayrıca hakaret, görevli memura direnme, uyuşturucu madde kullanma ve mala zarar verme gibi suçlar da işlendi. Polis 181 kişiyi kısa süreli gözaltına aldı. Köln polisi suça karışanları tespit için tarihi Köln Katedrali ve Merkez Tren Garı gibi insanların yoğun olduğu bölgelerde kamera kaydı yaptı.

Öte yandan Bild gazetesinde yer alan habere göre, 17 yaşındaki Afgan kökenli bir sığınmacı karnaval günü 22 yaşındaki bir kadına tecavüz etti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü