Bakıcısından intikam almak için dövülen Dixie gözünü kaybetti!

Florida'da bir kişi, bakıcısından intikam almak için Dixie adındaki köpeği ağır şekilde yaraladı.
Bakıcısından intikam almak için dövülen Dixie gözünü kaybetti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gözde Y. Öztürk/ Vehaber

Florida Hillsoborugh'da Dixie adındaki bir köpek darp edildi. Köpeği darp eden kişinin hapse girmesi için imza kampanyası başlatıldı.

You Sign Animals'ın haberine göre, bu hafta, savcıyla uzlaşma sağlayan 44 yaşındaki adam, geçen yıl feci şekilde dövdüğü Dixie için hapis yatma cezasından kurtuldu. Mahkemedeki ilk duruşmasında Arthur Paul Jewell. Jr ifadesinde "Dava kayıtlarına geçsin, küçük köpeğe hiçbir şey yapmadığımın herkes tarafından bilinmesini istiyorum. Onu daha önce hiç görmedim." dedi. Suçlu bulunduktan sonra ifadesini değiştirdi. Savcıyla 3 yıllık şartlı tahliye için anlaştığını kabul etti. Olay, Haziran 2015'te Hillsoborugh County, Florida'da meydana geldi. Donald Upton, elinde darp edilen Dixie ile polis memurlarına şikayette bulundu. Dixie, ciddi bir şekilde yaralanmıştı ve acil tıbbi müdahaleye ihtiyacı vardı. Upton, polise Jewell'in aralarında süren anlaşmazlık yüzünden intikam için saldırdığını söyledi. Polisler, Dixie'nin gözünde sorun olduğunu ve acıdan kıvrandığını bildirdiler. Dixie hemen veteriner kliniğine götürüldü ve ameliyat edildi ancak veterinerler sol gözünü kurtaramadı. İyileştikten sonra yeni bir aile tarafından yuvalandı. Adli makamlar, Jewell'in saldırının arkasında olduğu konusunda yeterli kanıta sahip olmadıklarından dava çıkmaza girdi.

''Dixie için adalet'' başlıklı imza kampanyasında, Dixie'yi darp eden Arthur Paul Jewell'in ceza almamasına şu sözlerle tepki gösterildi: ''Bu kanunları hiçe sayan adamın ceza almaması biz imza sahiplerini hayal kırıklığına uğrattı. Savcılıkla yapılan anlaşmanın geçersiz sayılmasını ve bu adam için Florida kanunlarındaki azami cezanın verilmesini istiyoruz. Arthur Paul Jewell için anlaşmaya hayır! Hapis cezası istiyoruz! Dixie, gerçek adaleti hak ediyor!