Adele, oğluna Prenses Anna'nın elbisesini giydirdi!

Adele, oğlunun Karlar Ülkesi filmindeki Prenses Anna karakterinin elbisesini giymesine karşı çıkmadı.
Adele, oğluna Prenses Anna'nın elbisesini giydirdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-04-08 19:58:42    

Şarkıcı Adele, oğlunun giymek istediği elbiseye karışmayarak örnek davranış sergiledi. Kaos GL'nin haberine göre, Adele, geçtiğimiz ay partneri Simon Konecki ve 3 yaşındaki oğlu Angelo ile birlikte Disneyland eğlence parkında görüldü.

'Çocuğumu ne olursa olsun her daim destekleyeceğim'

Şarkıcının oğlu, Walt Disney yapımı Karlar Ülkesi adlı animasyon filmindeki Prenses Anna karakterinin taç takma töreni kostümünü giymişti.

Adele’nin oğlunun kıyafet seçimine karışmaması, 'çocuğumu yapmak ya da olmak istediği her konuda onu ne olursa olsun her daim destekleyeceğim' sözlerindeki samimiyetini ortaya koydu.

'Kız arkadaşının ya da erkek arkadaşının kim olacağını merak ediyorum'

Daha önceden Time dergisine konuşan şarkıcı, oğluyla ilgili şu ifadelerde bulunmuştu:

'Onu karnımda büyüttüğüm için kendimle gurur duyuyorum. Onu karnımda pişirdim ve sonra içimden çıktı gitti! Birdenbire etrafta dolanmaya, kendi işini görmeye başlayan bir insan oldu işte.

'En iyi arkadaşlarının kim olacağını, kız arkadaşının ya da erkek arkadaşının kim olacağını ve hangi filmleri seveceğini öğrenmek için sabırsızlanıyorum.'

'Hello' için kadın kadına aşk temalı klip

Klipte, yaşlı bir kadın kocasını o uyurken terk ederek karlar içinde eski sevgilisiyle, ayrıldığından ötürü hep pişmanlık duyduğu kadınla buluşuyor.