Hayvan düşmanlarından Vehaber'e saldırı, tacizciden dava!

Kadınlara tacizi deşifre ettiği için ihtarname gönderilen Vehaber'e aynı gün içerisinde kendisini 'feminist' olarak tanıtan hayvan düşmanı bir güruhun saldırması şaşkınlık yarattı.
Hayvan düşmanlarından Vehaber'e saldırı, tacizciden dava!
2013-08-05 02:33:36   Güncelleme: 2020-10-12 14:53:56    

Vehaber'de yayımlanan 'Göğüslerinin fotoğrafını at yoksa numaranı dağıtırım' başlıklı haber nedeniyle O.T'nin avukatları bu sabah ihtarname gönderirken kadınların kürk giymesini savunan ve kendisini feminist olarak tanıtan Aslı Alpar isimli bir kişi feminist çevrelerde linç kampanyası örgütlemeye çalıştı.

Genel Yayın Yönetmeni Erdal Ergüler yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 'Kürk giyen kadınlar tecavüzcüdür' dedim, veganlar tecavüzün kadını ve erkeği olmadığını gayet iyi bilirler. Bu linç kampanyasını başlatan Aslı Alpar takıntılı bir şekilde haftalık, aylık, senelik rutinlerle bunu yapıyor.

Tacizci olarak lanse ettikleri bir kişinin beyanına başvurduk, bu sorun yarattı, birisi çıkıp birisine 'tacizci' diyorsa kabul etmek zorundaymışız gibi bir zorbalık söz konusu.

KADIN MÜCADELESİNİ CLARA ZETKİN'DEN, ROSA LUXEMBURG'TAN BİLİRİM, BU BAŞKA BİR ŞEY

Aynı kitle vegan bir etkinlikte sırf kendileri ile aynı fikirde değil diye hamile bir kadına ve eşine şiddet uygulayan bir kitle. Halbuki nazizm ile feminizm çok farklı şeyler ama ayırmakta zorlanıyorlar. Erkeğin soluduğu nefese nefret duyacaksın, gidip kortejden hamile kadın kovalayacaksın, adına da feminizm diyeceksin. Böyle bir karmaşa. Kadın hakları ya da bu normlar belirli bir zümrenin tekelinde değil, fakat kendisini doğruyu belirleyen otorite olarak gören, bizim de o otoriteye uymamız yönünde savaş veren hastalıklı bir kitle var. Yerelde faşist, kortejde çok renkli feminist olamazsınız. Kadının beyanını esas almamakla ilgili suçlandığımız konu da bir erkeğin görüştüğü, evine gidip geldiği bir kadına belirli bir zaman sonra bir şeyler hissedip açılması, kadın bir yerden sonra rahatsız olmuş,bizimle de bu meseleyi paylaştı. Biz de doğal olarak her iki tarafı da dinledik. Fakat bu olayı kişi sanki Özgecan Aslan'ın katiliymiş gibi lanse etmeleri etik değil. Bu kadın hakkı savunuculuğu değildir, açık bir cinsiyet düşmanlığıdır. Olaydaki erkek de hisleri nedeniyle bir travma yaşamış, hedef gösterilmesi nedeniyle intiharın eşiğine gelmiş. Birilerini intihara sürüklemeye çalışmalarını savunacak değiliz. Cinsiyete yönelik bir nefretten, nazizmden başka bir şey yok.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü