Yeliz Yeşilmen hayvan katledip bebeğine izletti!

Yeliz Yeşilmen koyun katledip gülerek bebeğine izletti. O fotoğrafı da marifetmiş gibi paylaştı. Yeşilmen'e tepki yağdı.
Yeliz Yeşilmen hayvan katledip bebeğine izletti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Model ve dizi oyuncusu Yeliz Yeşilmen koyun öldürüp 7 aylık oğluna izletti. Bu katliamın fotoğrafını da "Oğlumun adına Antakya'da geçen sene adadığım adağım çok şükür kabul oldu ve nasip oldu" notuyla paylaşan Yeliz Yeşilmen'e tepki yağdı. Fotoğrafta kesimi izleyen bebeğin ağlaması dikkat çekti.

Tepkilerin ardından Yeliz Yeşilmen fotoğrafı sildi.

 

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?

Yeliz Yeşilmen (d.17 Aralık 1978,Adana) Türk model ve dizi oyuncusudur.

İlk olarak Mehmet Ali Erbil'in sunduğu Çarkıfelek programında tanındı. Daha sonra rol aldığı Aşkım Aşkım dizisiyle ünlendi. Foto modellik ve mankenlikte yapmaktadır. Ayrıca Cumhurbaşkanı Öteki Türkiye'de (2007) ve Dansöz (2001) adlı sinema filmlerinde rol aldı. Amerikan yapımı realite şovu The Simple Life'ın, Türk versiyonu olan Her Şey Yolunda adlı televizyon programında manken Tuğba Özay ile birlikte rol aldı.

Şarkıcılık deneyimi de olup, Tat Beni(2004) adlı albüm, Yeliz Yeşilmen'in ilk stüdyo albümü olmuştur. Daha sonra Elemtere Fiş (2006) ve Fıstık Çıkı Çıkı (2009) albümlerini çıkardı. Oynadığı dizilerde daha çok aptal sarışın tiplemeleriyle rol aldı.

Vehaber Menu