Köpeklere işkenceyi 'harika' diye sunan web sitesi tepki gördü!

Burunları bantla kapatılmış köpeklerin 'harika' olduğunu ifade eden web sitesi tepki gördü. Hayvan hakları savunucuları fotoğrafların küçük çocukları işkenceye yönlendireceğini, işkenceye teşvik edici unsurlar barındırdığını ifade etti.
Köpeklere işkenceyi 'harika' diye sunan web sitesi tepki gördü!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Gözde Y. Öztürk/Vehaber

Ağırlıkça foto galerilerden oluşan hdpixa.com isimli web sitesinde burunları bantla kapatılmış köpeklerin fotoğraflarına yer verilen galeri "Burunları yapışkan bantla kapatılmış 10 harika köpek"  şeklinde sunuldu. Hayvanların uğradığı eziyetin "harika" ve "havalı" şeklinde sunulması hayvan hakları savunucularının tepkisini gördü.

Hayvan hakları savunucuları sitenin kapatılması için imza kampanyası başlatırken hdpixa.com galerileri kısa bir süre içerisinde kaldırdı.

Hayvanların uğradığı eziyetin komik bir foto galeri olarak servis edilmemesi gerektiğini belirten aktivistler bu fotoğrafların küçük çocuklara hayvanlara yönelik eziyeti teşvik edici unsurlar barındırdığını belirterek sokakta ve dijital ortamlarda hayvanlarla ilgili her türlü zulme karşı mücadeleye devam edeceklerini belirttiler.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü