Kurt Cobain’in ölümü çizgi roman oluyor!

Müzisyen Kurt Cobain’in yaşadıkları çizgi romana uyarlanıyor.
Kurt Cobain’in ölümü çizgi roman oluyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2019-11-12 11:35:20    

Nirvana grubunun vokalisti Kurt Cobain’in intiharı çizgi romana aktarılacak. Songfornight'ten Deniz Pala'nın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Seattle’da gerçekleşen bir panelde ilgileri fazlası ile üstüne çeken bir çizgi romanın haberi verildi. IDW Publishing‘in düzenlediği panelde tanıtılan bu çizgi roman Kurt Cobain‘in hayatı hakkında, hemde işin ilginç yanı hikayenin Kurt Cobain‘in çocukluk yıllarında sahip olduğu hayali arkadaşı Boddah’ın gözünden ele alınması.

 

Bahsi geçen çizgi roman Nicolas Otero tarafından hazırlanıyor ve Otero‘nun hazırladığı çizgi romanın Fransız yazar Heloise Guay de Bellissen‘in yazdığı 'Le Roman de Boddah' adlı romandan uyarlandığı da belirtilmiş. Panelde çizgi romanını tanıtan Otero, Nirvana‘yı 17 yaşındayken Paris’te izlediğinde çok etkilendiğini ve bu ismin hayatında önemli bir yeri olduğunu da dile getirmiş.

 

Hayatı ve özellikle ölümü çok tartışılan, hayatını kaybettikten uzun süre sonra bile hakkında daha önce hiç duymadığımız şeyler öğrenebileceğimiz ismin hayatını ilginç bir şekilde ele alan bu çizgi roman ekim ayında satışa sunulacak

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü