Aday Olurum Veya Olmam!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, toplantıda adaylık sorusu soran gazeteciye çıkıştı.
Aday Olurum Veya Olmam!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, medya mensuplarıyla gerçekleştirdiği toplantıda özellikle yeniden başkan adayı olup olmayacağı konusunda önemli açıklamalar yaptı.

YUNAN AVUKAT DA TOPLANTIDA

Toplantıda yer alan Fenerbahçeli yöneticilerin henüz konuşmanın başında CAS süreci ile ilgiili konulara girilmeyeceğini belirtmesi, basın mensuplarını şaşırttı. Toplantıya Martens Hukuk Bürosu'ndan davayı takip eden Yunan avukat Andrea Zaglis'in de katıldığı görüldü.

'ADAY OLURUM YA DA OLMAM'

Yıldırım, 2 Kasım'daki Olağanüstü Genel Kurul'da aday olup olmayacağı şeklindeki soruya, 'Seçimle gelmiş Aziz Yıldırım hakkında 'Aday olsun ya da olmasın' diye yazamazsınız. Bu demokrasiye aykırıdır. O zaman her kurum atamayla yönetilsin. Aday olurum ya da olmam. Buna, günü geldiğinde karar veririz. Aday olur da seçilemezsem zaten Aziz Yıldırım dönemi biter .'

TERİM TFF BAŞKANI OLACAKMIŞ!

Toplantıda Aziz Yıldırım'a sorulan 'Fatih Terim, TFF Başkanı olacakmış. Ne diyosunuz?' şeklinde soruya; 'Ben anlamam o işlerden. Beni siyasete sokmayın. O adam bu işi yapar mı yapamaz mı ona bak. Fatih Terim olur. TFF Başkanı olmanın şartları neler? Genel Kurul seçiyorsa mesele bitmiştir.' diye cevap verdi.

SOW HAKKINDA

Yıldırım Sow'un oruç tutmasının basında yer alması ile ilgili olarakta, 'Türk çocuklar da oruç tutuyor. Sow neden sorun oldu. Çalışmıyorsa oynamayacak. Hoca 13 bin metre koşacak diyor o 9 bin metre koşuyor. Bu ayrımlar zamanla ortadan kalkacak.' dedi.

(Akşam)