Galatasaray 1-1 MP Antalyaspor

Galatasaray beraberlik serüvenine son veremedi.
Galatasaray 1-1 MP Antalyaspor
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
TT Arena'da Tolga Özkalfa'nın yönettiği mücadelede konuk ekip MP Antalyaspor'un golünü 20. dakikada Tita kaydetti. Galatasaray'ın beraberlik golü ise 75. dakikada Drogba'nın ayağından geldi... Hakemler: Tolga Özkalfa, Serkan Gençerler, Serkan Akarca
Galatasaray: Eray İşcan, Eboue, Semih Kaya, Chedjou, Hakan Kadir Balta, Melo, Engin Baytar (Dk. 67 Sabri Sarıoğlu), Amrabat (Dk. 46 Umut Bulut), Emre Çolak (Dk. 62 Bruma), Burak Yılmaz, Drogba
Medical Park Antalyaspor: Hakan Arıkan, Serkan Balcı, Emre Güngör, Ferdinand, Gökçek Vederson, Tita (DK. 89 Murat Duruer), Bohigues, Mehmet Sedef, Emrah Başsan (Dk. 71 Deniz Barış), Isaac, Baros (Dk. 64 Diarra)
Goller: Dk. 20 Tita (Medical Park Antalyaspor), Dk. 75 Drogba (Galatasaray)
Sarı kartlar: Dk. 8 Tita, Dk. 44 Emre Güngör, Dk. 46 Serkan Balcı, Dk. 56 Bohigues, Dk. 78 Mehmet Sedef, Dk. 83 Isaac, Dk. 90+2 Hakan Arıkan (Medical Park Antalyaspor), Dk. 43 Chedjou, Dk. 56 Engin Baytar (Galatasaray)
BRUMA TARAFARLA BULUŞTU

Galatasaray'ın Sporting Lizbon'dan 10 milyon Euro'ya transfer ettiği 19 yaşındaki Bruma, Antalyaspor karşısında 62. dakikada Emre Çolak'ın yerine oyuna dahil oldu.

DROGBA GOLÜNÜ ATTI VE...

Galatasaray'ın Fildişili golcüsü Didier Drogba, 75. dakikada attığı golün ardındanbugün ölüm yıldönümü olan Metin Oktay'ı hatırlatan duruşu ile gol sevincini yaşadı. Bu hareket tribünler tarafından alkış alıken, yıldız golcü maç öncesinde Instagram hesabından da aynı kareyi paylaşmıştı. Spor Toto Süper Lig'de 4. haftanın açılış maçında Medical Park Antalyaspor'u konuk eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, 159 gün sonra Türk Telekom Arena'da takımının başında sahaya çıktı. Sarı-kırmızılı ekipte, geçen sezondan kalan cezasını tamamlayarak Eskişehirspor deplasmanında görev yapan tecrübeli teknik adam, uzun bir aranın ardından Türk Telekom Arena'da lig maçında takımını yönetti.

Geçen sezonun 28. haftasında, 6 Nisan 2013 tarihinde oynanan Mersin İdmanyurdu (3-1) maçının ardından 9 maç ceza alan Terim, tam 159 gün sonra bir lig maçında Türk Telekom Arena'da takımının başında sahada bulundu.

Karşılaşma öncesi sarı-kırmızılı taraftarlar, Terim'e sevgi gösterisinde bulundu. Tecrübeli teknik adam, taraftarların 'İmparator Fatih Terim' şeklindeki tezahüratlarına saha kenarında alkışla karşılık verdi.

Galatasaray, 4 değişiklikle çıktı

Galatasaray, Medical Park Antalyaspor maçına son oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasına göre kadroda 4 değişiklikle çıktı. Sarı-kırmızılılarda teknik direktör Terim, Uruguay Milli Takımı'ndan bugün dönen kaleci Fernando Muslera ile Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'in yanı sıra, sakatlıkları bulunan Selçuk İnan ve Gökhan Zan'ı, Medical Park Antalyaspor maçının kadrosuna almadı.

Terim'in, Hollanda Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Elemeleri'nde Estonya ve Andorra ile yaptığı maçlarda forma giyen Sneijder ile Muslera'yı, UEFA şampiyonlar ligi'nde 17 Eylül Salı günü oynanacak zorlu Real Madrid maçı öncesi dinlendirdiği belirtildi.

Kalede Muslera'nın yerine genç Eray İşcan'a görev veren Terim, orta alanda da Sneijder'in yerine Nordin Amrabat'a forma giydirdi. A Milli Takım'da geçirdiği sakatlık nedeniyle kadroda bulunmayan Selçuk İnan'ın yokluğunda orta sahada Emre Çolak oynarken, Gökhan Zan'ın yerine savunmada ise Chedjou görev yaptı.

Sarı-kırmızılı takımda sakat futbolculardan Hamit Altıntop ile yabancı kontenjanı nedeniyle Albert Riera ve Dany Nounkeu da kadroya alınmadı.

Muslera, ligde 23 maç sonra sahada yok

Sarı-kırmızılı takımın Uruguaylı kalecisi Fernando Muslera, Spor Toto Süper Lig'de 23 hafta aradan sonra bir maçta görev yapmadı.

Uruguay Milli Takımı'nın 2014 Dünya Kupası Güney Amerika elemelerinde oynadığı Peru ve Kolombiya maçlarında 90'ar dakika sahada kalan Muslera, İstanbul'a rötarlı geldiği için teknik direktör Fatih Terim tarafından Medical Park Antalyaspor maçının 18 kişilik kadrosuna alınmadı. Urugaylı kaleci, Süper Lig'de en son geçen sezonun 15. haftasındaki Sivasspor maçında kadroda yer almamıştı.

Selçuk İnan, Galatasaray'da 5. kez lig maçında yok

Sakatlığı nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında forma giymeyen Selçuk İnan, Galatasaray kariyerinde 5. kez lig maçında oynamadı. 2011-2012 sezonu öncesinde Trabzonspor'dan transfer edilen yıldız futbolcu, ilk sezonunda Galatasaray'ın oynadığı 40 maçın 1'inde, geçen sezonda yapılan 34 maçın 3'ünde sahada yer alamadı. Bu sezon ise ligdeki ilk 3 maçta forma giyen Selçuk İnan, sakatlığı nedeniyle Medical Park Antalyaspor maçında görev yapamadı.

Başarılı futbolcu, böylece geldiğinden beri sarı-kırmızılı ekibin ligde oynadığı 78 maçın sadece 5'inde sahada yer alamadı.

Eray İşcan, ilk kez 11'da

Galatasaray'ın genç kalecisi Eray İşcan, kariyerinde ilk kez Süper Lig'de bir maça ilk 11'de başladı. A Takım'a geçen sezon yükselen Eray, bir çok mücadelede 18 kişilik kadroda yer alırken, sadece ligin 32. haftasında Türk Telekom Arena'da oynanan Sivasspor maçında sonradan oyuna dahil olmuş ve 10 dakika oynama fırsatı bulmuştu.

Genç kaleci, geçen sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda da sarı kırmızılıların Balıkesirspor'la oynadığı maçta sonradan oyuna girmişti.

TRİBÜNLER METİN OKTAY VE BAROS'U UNUTMADI

Galatasaray - MP Antalyaspor maçı için tribünleri dolduran taraftarlar 'Taçsız Kral' Metin Oktay'ın ölüm yıldönümünü unutmadı. Sarı kırmızılılar ayrıca MP Antalyaspor forması giyen Çek forvet Milan Baros için de 'Evine hoşgeldin Baros' pankartı açtı.
Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü