Fatih'te çok sayıda araç kundaklandı!

Fatih'te gece saatlerinde araçlar kundaklandı.
Fatih'te çok sayıda araç kundaklandı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Fotoğraf: DHA

İstanbul Fatih'te gece saatlerinde 6 araç kundaklandı.DHA'da yer alan habere göre yanan araçlar, olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Olay, Aksaray Mahallesi, Yokuşçeşme sokakta meydana geldi. Gece saat 01:30 sıralarında sokak içerisine gelen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler park halindeki 6 aracı kundakladı. Yanan araçlar kısa sürede alev topuna döndü. Yangını fark eden mahalle sakinleri durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri, alev alev yanan araçlara müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrası araçlar kullanılamaz hale gelirken polis ekipleri olay yerine şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.

Olayın meydana geldiği sokakta oturan bir vatandaş, " Yangın hakkında hiçbir fikrim yok. Kalktık alevler içerisinde yanıyor araçlar. Biz de kendi aracımıza bakmaya geldik ama yaklaştırmıyor arkadaşlar. Yukardan aşağı kadar yakmışlar" dedi.

Polis ekipleri çevredeki işyerlerinin kameralarını inceleyerek kaçan kişi ya da kişileri yakalamaya yönelik çalışma başlattı. Olayla ilgili de soruşturma başlattığı öğrenildi.

Vehaber Menu