Polis 16 yaşında genç kıza tecavüz etti!

Türkiye genelinde hemen her gün kadına tecavüz ve cinsel istismar olayları yaşanıyor.
Polis 16 yaşında genç kıza tecavüz etti!
2013-01-01 02:33:33   Güncelleme: 2020-05-12 20:13:23    

Habertürk'ten Neşet Karadağ!ın haberine göre İki polis memuru, Adana’da yardım isteyen 16 yaşındaki kız çocuğuna 3 saat gezdirdikten sonra, ekip aracında tecavüz etti. Kızın şikâyeti üzerine 2’si polis 4 kişi hakkında 7 yıldan 29 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı ancak polisler serbest bırakıldı

Gaziantep’te evinden kaçıp Adana’ya gelen 16 yaşındaki H.P. adlı genç kız, halk otobüsünde tanışıp, iddiaya göre ailesine göndermesi için yardım istediği polis memuru tarafından, polis aracında tecavüze uğradı. Sokakta kalan kıza bir kişi de aracında tecavüz etti. Genç kızın şikâyeti üzerine 2’si polis memuru 4 kişi hakkında 7 yıl ile 29 yıl arasında değişen hapis cezaları istemiyle dava açıldı.

'İŞTE POLİS BÖYLE OLMALI'

Davanın ilk duruşmasında evli ve 2 çocuk babası polis memuru D.T. (38), iddiaları reddetti. Halk otobüsünde bir yaşlı adama yardım ettiğini, H.P.’nin de kendisine “İşte polis böyle olmalı” demesiyle tanıştıklarını belirterek, “20 yaşında, adının Perihan olduğunu, otobüs hostesliği yaptığını söyledi. Kalacak yer için yardım isteyince arkadaşın evine götürdüm, Ondan sonrasından haberim yok. Evden kaçan kötü bir kız izlenimi yaratmadı. Neden iftira attığını bilmiyorum.” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü