A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel’den genç kadınlara burs tuzağı! Ben tanınmış biriyim..

Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel, Facebook’tan genç bir kadına ‘ben tanınmış biriyim canım benim, sana burs veririm’ diyerek buluşma teklif etti.. Mesaj attığı kişinin Vehaber editörü olduğundan habersiz olan Mevlüt Yüksel’in o anları kameraya yansıdı. Buluşmaya Vehaber yayın yönetmeni Erdal Ergüler ve Ecem Parlayan gitti.
A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel’den genç kadınlara burs tuzağı! Ben tanınmış biriyim..
2018-06-12 02:33:36   Güncelleme: 2021-07-05 04:41:16    

Gezi Parkı’nda ağaçlarla  ve Alman ZDF kanalı önünde yaptığı  röportajlarla bilinen Takvim Gazetesi Haber Müdürü ve A Haber muhabiri Mevlüt Yüksel,  Facebook’ta Vehaber editörü olduğundan habersiz olduğu genç kadını ekleyip buluşma teklif etti.


BEN SANA BURS VERİRİM CANIM BENİM

Facebook’ta arkadaş olarak eklediği genç kadına günlerce yazan Mevlüt Yüksel’e Vehaber editörü bir süre sonra dönüş yaptı. Yüksel kendisinin gazeteci olduğunu, tanınmış biri olduğunu, kendisinden zarar gelmeyeceğini belirterek buluşma teklif etti, telefon numarası da isteyen Yüksel önce telefonda konuşmak istedi. Vehaber editörünü telefonla arayan Yüksel genç kadının ekonomik durumunu sorarak 'Ben sana burs veririm canım benim, ben sana yardımcı olurum' dedi.



BEN İYİ İŞLER YAPAN ADAMIM

Telefonda Türkmendağı'nda röportaja gittiğini belirten Yüksel, 'Cizre de çok kötü şeyler yaşadım orası çok kötü, Ben iyi işler yapan adamım bu nedenle bana saldırı olması normal' diyerek hiç izninin olmadığını, 5 yıldır Sinop’a gitmek istediğini ama gidemediğini anlattı.


Buluşmak için saat veren Mevlüt Yüksel’le görüşmeye Vehaber Genel Yayın Yönetmeni Erdal Ergüler ve editör  Ecem Parlayan gitti.

Haberin videosu için tıklayın!

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü