Ancelotti'den şok sözler! Terim Big Brother bağımlısıydı!

Bugün Real Madrid’in başında Fatih Terim ile kozlarını paylaşacak Carlo Ancelotti, yazdığı kitapta Terim hakkında ilginç ifadeler kullandı.
Ancelotti'den şok sözler! Terim Big Brother bağımlısıydı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda bugün oynanacak Galatasaray -Real Madrid maçı öncesi, NTV Spor spikeri Emek Ege ’nin, Carlo Ancelotti’nin otobiyografisinden paylaştığı bir sayfa dikkati çekti.

İtalyan teknik adam, 2010 yılında yayımlanan ’Sıradan Bir Dahinin Güzel Oyunları’ adlı kitabında, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile ilgili şok ifadeler kullandı.

Ancelotti’nin üzeri kırmızıyla çizili bölümde yazdıkları şöyle:
'Terim, bir Big Brother (Biri bizi gözetliyor) bağımlısıydı. Sık sık Adriano Galliani’nin (Milan İkinci Başkanı) yanından ayrılır ve öğlen yemeğini yalnız yiyip, özel odasına giderdi. Tek başına televizyonun karşısına oturur, biri bizi gözetliyorda insanların seks yapmasını görmek isterdi. Beklendiği gibi Milan onu gönderdi. Herhangi bir riski ortadan kaldırmak için kulüple kontrat imzalar imzalamaz sağ elimi havaya kaldırıp, sol elimi kalbimin üstüne koydum ve şöyle dedim; Milan’ı her zaman Big Brother’ın herhangi bir yarışmacısından daha çok düşüneceğime tüm kalbimle yemin ederim.'

Radikal
Vehaber Menu