Tüketiciler uygun GSM tarifesi bulmakta zorlanıyor!

İhtiyaçlara ve bütçeye en uygun tarifeleri bulmak, cep telefonu kullanıcılarının en çok zorlandıkları konuların başında geliyor.
Tüketiciler uygun GSM tarifesi bulmakta zorlanıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

BTK verilerine göre her ay yaklaşık 1 milyon cep telefonu kullanıcısının numarasını farklı bir GSM operatörüne taşıdığı Türkiye'de tüketicilerin birçoğu ihtiyaca en uygun tarifeyi bulma noktasında zorlanıyor.

 

Cep telefonu kullanıcılarının ihtiyaçlarına en uygun tarifeyi kolay bir şekilde bulmasına yardımcı olmak amacıyla yola çıkan Tarifebilir.com, GSM operatörlerinin sunduğu güncel tarife seçeneklerini aynı anda görme, aralarında karşılaştırma yapma, numara taşıma ve en uygun tarifeye ulaşma imkanı sunuyor.

 

3 Adımda İstediğiniz Tarifeye Geçin

 

Milyonlarca cep telefonu kullanıcısının ihtiyaçlarına ve bütçelerine en uygun tarifeyi bulmakta zorlandığına dikkat çeken Tarifebilir.com Kurucu Ortağı Serkan Türkoğlu, sistemin çalışma prensibi ile ilgili şu bilgileri veriyor: "Kullanıcıların mevcut GSM operatörlerini, faturalı veya faturasız olarak kullandıkları hat tipini ve mobil internet kullanım alışkanlıklarını dikkate alıyoruz. Böylece hem mevcut operatörlerindeki hem de diğer operatörlerdeki en uygun tarifeleri listeleyerek kişiye özel tavsiyelerin oluşturulmasını sağlıyoruz.

 

Tarifebilir.com 3 adımda ihtiyacınız olan tarifeye geçmenizi mümkün kılıyor. Bunun için öncelikle birkaç soruyu cevaplandırmanız, ikinci adımda ise cevaplarınız doğrultusunda size özel oluşturulan tavsiyeler arasından geçmek istediğiniz tarifeyi seçmeniz gerekiyor. Tarife seçim aşamasında talep formunu doldurup gönderdikten sonra geçiş ile ilgili ayrıntılı bilgiler e-posta adresinize gönderiliyor.

Vehaber Menu