Kısmetse Olur programında grup seks iddiası! Yarışmacı gönderildi...

'Kısmetse Olur' programında yarışmacılardan Semih, Batuhan ve Murat'ın grup seks yaptığı iddia edildi.
Kısmetse Olur programında grup seks iddiası! Yarışmacı gönderildi...
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Kısmetse Olur programı yarışmacılarından Semih Kurtulmuş ve Batuhan Cimilli'nin bir grup kadınla konuşmalarının yer aldığı ses kaydı yayınlandı.

Kadınlarla toplu cinsel ilişkiye girdikleri iddia edilen yarışmacı ların ses kaydı elden ele dolaşıyor. Daha önceki ses kaydından ötürü affedilen Semih, bu kez program ekibi tarafından apar topar gönderildi.

BATUHAN'DAN AÇIKLAMA

Grup seks yaptıkları iddialarına sosyal medyadan cevap veren Batuhan Cimilli, "hiç bir özel hayatımız kalmadı. Tamam bir şeyler olmuş olabilir ama düşünüldüğü gibi değil" diyerek sitem etti.

Ayrıca Cimilli, paylaştığı videoya; "yoksa beni üzen rahatsız eden bir durum yok. Bu kadar uğraşıyosunuz kendinizi yoruyorsunuz. Ben rahatım siz neden rahatsızsınız ? Ayrıca haberi ve bilgisi olması gereken kişilerin zaten haberi ve bilgisi vardır. Kendinize prim yapabileceginiz başkalarını bulun. Tek yapabildiğiniz Instagramda hesap açıp bu tip haberlerle takipçi kasmak. Gerçek hayatta hayatın neresindesiniz çok merak ediyorum. Pazar gününüzü daha güzel şeylerle kendiniz için geçirin hepinizi seviyorum