Köpekle metrobüse bindiği için darp edilen Sema Bağbak o anları anlattı!

Köpekle metrobüse binmesi nedeniyle aralarında İBB güvenliğinin de bulunduğu 4 erkek tarafından darp edilen Sema Bağbak yaşananları anlattı.
Köpekle metrobüse bindiği için darp edilen Sema Bağbak o anları anlattı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2023-01-23 23:21:04    

İstanbul'un Avcılar ilçesinde İBB metrobüs durağında köpekle beraber metrobüse bindiği için darp edilen Sema Bağbak 'Köpeğim ve ben günlerdir kendimize gelmeye çalışıyoruz.' dedi. Güvenlik kameralarına da yansıyan görüntülerde Sema Bağbak'ın aralarında İBB güvenlik görevlilerinin de bulunduğu saldırganlar tarafından darp edildiği ardından bayıldığı görülüyor.  Hayvan hakları ve yaşam savunucuları ise Sema Bağbak'ın darp edildiği metrobüs istasyonunda toplu halde hayvanlarla metrobüse binecek.  Olayla ilgili Facebook'ta Saldırılara karşı hayvanlarla toplu halde metrobüse biniyoruz! başlığında etkinlik sayfası da oluşturuldu.

 

KÖPEĞİMİ TEKMEYLE AŞAĞIYA ATTILAR

Bağbak yaşadıklarını şu sözlerle anlattı;

'O gün yaşadığım resmen cehennemin ta kendisiydi. Ben o gün, Avcılar merkez durağından köpeğim Fındık la metrobüse binmeye çalıştım. Güvenlikçi bana binemeyeceğimi söyledi, ben ibb.gov.tr sitesinde yer alan açıklamayı gösterdiğimde ise bana amirinin izin vermediğini ve bu yüzden almayacağını söyledi. Ben sözlü uyarılarına aldırmadan, metrobüse doğru ilerleyip bindim. Ve sonrasında çoğalarak 3 kişi olup 'İn lan arabadan' şeklinde söylemlerle beni indirmeye çalıştılar. Halkı da gaza getirip, üstüme yürümeye başladılar ve köpeğimi tekmeyle aşağı attılar. Ben köpeğimin peşinden koştum, hayvan tir tir titriyordu kucağıma alıp koşarak dışarı çıkmaya başladım. Turnikelerin orda, kolumdan tutup bana vurmaya başladılar daha sonra 3 kişi vurmaya başladılar. Düşüp baygınlık geçirdim. Daha sonra annem gelip beni ayıltmaya çalışmış. Annem epilepsi hastası, iyi ki orada ona bir şey olmadı. Köpeğim ve ben günlerdir kendimize gelmeye çalışıyoruz. Sizlerin de yardımıyla, adalet yerini bulacaktır.'