Seviştikten sonra şiir yazarım!

Ben sevişmekten, bir tek edebiyat çıkacağına inananlardanım. Somut olarak bir de çocuk çıkabilir ama o da edebi bir eser sayılabilir
Seviştikten sonra şiir  yazarım!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
“Yalan Dünya” dizisinde canlandırdığı “Vasfiye Teyze” rolüyle adından sıkça söz ettiren oyuncu Gonca Vuslateri, seviştikten sonra şiir yazdığını söyledi.
Hürriyet gazetesinden Ayşe Arman’a konuşan oyuncu Gonca Vuslateri, çarpıcı açıklamalarda bulundu.
“Yalan Dünya” dizisinde canlandırdığı ve sosyal medyada adeta bir fenomene dönüşen “Vasfiye Teyze” karakteriyle yıldızı parlayan oyuncu Gonca Vuslateri, Ayşe Arman’ın sorduğu “Seviştikten sonra şiir yazıyorsun, öyle mi?” şeklindeki sorusunu şu ifadelerle yanıtladı:
“Sevişmenin hayatımdaki yeri böyle bir şey. Ben sevişmekten, bir tek edebiyat çıkacağına inananlardanım. Somut olarak bir de çocuk çıkabilir ama o da edebi bir eser sayılabilir. Demek istediğim, sevişmek kıymetli bir şey. Ama yanlış anlama, karşındakinin karakterinden ziyade, sevişme kıymetli. Yanlış bir adamı seversin, ama hayatın boyunca en güzel seviştiğin ten, onunkidir. O hissiyatı başka kimseden alamazsın. Sevişmek, kimsenin giremeyeceği bir oda. Şiir, hakaretler, ilanı aşklar hep o odadan çıkar…”
Vehaber Menu