Drogba'dan sürpriz geçmiş olsun ziyareti!

Olaylı derbiye damga vuran hareketlerden biri de Drogba'nın jesti oldu. Yıldız futbolcu, maçtan sonra soyunma odasına giderek siyah beyazlılara geçiş olsun dileklerini iletti.
Drogba'dan sürpriz geçmiş olsun ziyareti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Fildişili oyuncu stat boşaltılırken kendisine refakat eden bir güvenlik ile Beşiktaş soyunma odasına doğru harekete geçti.

Drogba, “Korunacak bir durum yok. Dostlarıma geçmiş olsun diyeceğim” sözleriyle güvenliği durdurup içeri girdi.Ardından içeriye giren Drogba herkese geçmiş olsun dedi ve başarılar dileyip kısa ziyaretine noktayı koydu. Derbinin uzatma dakikalarında saha içinde futbolcular arasında başlayan olaylar, tribünden seyircilerin yeşil zemine inmeleri ile birlikte bambaşka bir hal alırken oyuncular, hakemler ve teknik ekipler de soyunma odalarına kaçarak canlarını zor kurtarmıştı. Melo’nun, Motta’ya sert girip oyundan atılmasının ardından saha içinde başlayan arbedede Brezilyalı oyuncuyu sakinleştiren ve kenara kadar getiren isim Didier Drogba oldu. Soyunma odası koridorlarında oyuncular arasında süren tartışmaları Terim ve Biliç ile birlikte Drogba da sona erdirirken Fildişili bununla da yetinmedi ve rakibinin soyunma odasına kadar giderek büyük bir dostluk örneği gösterdi.

Olaylar sakinleşene kadar polisin güvenlik önlemleri nedeni ile her iki takım da soyunma odalarında mahsur kalırken Didier Drobga üzerini değiştirmesinin ardından soyunma odasından çıktı...

Hemen yanına gelen G.Saray’ın özel güvenlik ekibinden bir yetkili Drogba’yı takip ederken golcü oyuncu Beşiktaş soyunma odasının kapısına gitti.

ÇARE DIDIER DROGBA!

İçeri girerken güvenlik görevlisinin de kendisiyle içeriye geldiğini gören Drogba, “Teşekkür ederim ama gelmene hiç gerek yok. Korunacak bir durum yok. Ben Beşiktaşlı arkadaşlarımın yanına gidip geçmiş olsun dedikten sonra çıkacağım” diyerek görevliyi durdurdu.


Yalnız başına içeriye giren Drogba, başta Biliç olmak üzere herkesi tek tek tebrik edip geçmiş olsun dedikten sonra başarılar dileyerek kısa ziyaretine noktayı koydu.
Bu olay Beşiktaşlı oyuncular tarafından da büyük bir saygıyla karşılanırken “Çare Drogba” sloganının doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış oldu.
Vehaber Menu