Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ayrılma nedeni Selena Gomez iddiası!

Brangelina ilişkisinde; sağlık problemleri, aldatma, boşanma, Marion Cotillard derken şimdi de Selena Gomez ayrılık iddiasına dahil oldu.
Brad Pitt ile Angelina Jolie'nin ayrılma nedeni Selena Gomez iddiası!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ayrılma gerekçesine Brad Pitt'in son filmindeki rol arkadaşı Marion Cotillard da gösterildi. Söylentilere göre, sette ikili arasında bir takım flörtleşmeler vardı ve Angelina bu olayı netliğe kavuşturmak için hemen gizli bir dedektif tuttu.

9 yıldır aktör Guillaume Canet ile birlikte olan ve bu birlikteliğinden bir de oğlu olan Marion, tüm dedikodulara rağmen hala eşiyle beraber ve oldukça mutlular!

Gomez’in Instagram hesabından paylaştığı bu fotoğraf ile magazin dünyasında dedikodular aldı başını yürüdü. Selena Gomez o zamanlar yaptığı bir açıklamada şöyle demişti: Yalanım yok, hayranı olduğum yakışıklı erkeklerin yüzüne bakıyor olmak çok güzel! Bu aralar gözlerim Ryan Gosling ve Brad Pitt’i arıyor.

Brad’i oldukça çekici bulan Selena’nın, arkadaşlar arasında, ondan bahsederken “gelecekteki kocam” diye espri yaptığı da dedikodular arasında…Angelina'nın, bu olaydan sonra eşinden Selena ile bir daha iş yapmamasını, onunla tüm ilişiğini kesmesini istediği söyleniyordu.

Selena Gomez'in adı daha önceleri de Orlando Bloom ile yasak bir ilişkiye karışmıştı! Gomez ve Bloom, bir gece kulübünde oldukça samimi bir şekilde görüntülenmişti.