Köpek, yavru kediye annelik yapıyor!

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin Söke ilçesinde bulunan barınakta, bir köpek yavru kediye annelik yapıyor.
Köpek, yavru kediye annelik yapıyor!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Sokakta bulunan yavru bir kedi Söke'nin Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nde koruma altına alındı. DHA'dan Burhan Ceyhan'ın haberine göre Barınak personeli, minik kedinin süt ihtiyacını gidermek için yeni yavrulayan köpeğin yanına götürdü. Sessizce köpeği emerek karnını doyuran yavru kedi, yeni annesini bulmuş oldu. Kendi yavrusuyla birlikte kedi yavrusuna da annelik yapan köpek ise onlar emene kadar sessizce bekliyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Didim, Kuşadası ve Söke Koordinatörü Fatih Akketli, yavru kediye annelik eden köpeği gördüğünde şaşkınlığını gizleyemediğini ifade ederek, "Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu da hayvan barınağına çok büyük önem veriyor. Buradaki görevli arkadaşlar da son derece hijyenik şartlarda hayvanlara hizmet veriyor. Bu sabah yaptığımız kontrolde ilginç bir durumla karşılaştık. Anne köpek bugün elimize ulaşan yavru bir kediyi emzirdi. Bu olay bizim köpek barınağında gerçekleştiği için büyük bir mutluluk duyduk. İlk defa böyle şeyle karşılaştık. Böyle şeylere ender rastlanıyor. Didim'den Buharkent'e kadar tüm Aydın'a anne şefkatiyle hizmet veren bir belediyemiz var. Bu şefkat ve sevgi buralara kadar geldi" dedi.

Veteriner Erdem Onurçelik de, "Ender rastlanan bir konu. Her köpek kabul etmez. Köpeğin kediye annelik etmesi sevindirici" diye konuştu.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü