Silah kaçakçığını konu alan ve Erdoğan sahnesi olan film kaldırıldı!

Film, Pentagon ve Milli Savunma Bakanlığı’nın, ABD’nin savaşta olduğu ülkelerde ordunun ihtiyacı olan silah ve mühimmat için açtığı ihalelere girmeye başlayan ve giderek işi büyüten iki genç arkadaşın serüvenini anlatıyor. Ana fikriyse, her türlü savaşın
Silah kaçakçığını konu alan ve Erdoğan sahnesi olan film kaldırıldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Bugün (cuma) itibarıyla gösterilmesi beklenen, hatta adı magazin  eklerinin cuma günleri verdiği “Haftanın Filmleri” duyuru tablolarında yer alan Amerikan filmi War Dogs- Vurguncular son dakikada ertelendi. Tedarikçi şirket sorumluları filmin tümüyle gösterimden kalktığını ve hiç oynatılmayacağını söyledi. Pentagon'dan Afganistan'a uzanan silah kaçakçılığını anlatan filmde, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in olduğu bir kareye de yer verilmesi dikkat çekti.

Film Pentagon ve Milli Savunma Bakanlığı’nın, ABD’nin savaşta olduğu ülkelerde ordunun ihtiyacı olan silah ve mühimmat için açtığı ihalelere girmeye başlayan ve giderek işi büyüten iki genç arkadaşın serüvenini anlatıyor. Ana fikriyse, her türlü savaşın ardında ekonominin olduğu ve savaşların en çok sermayeye yaradığı. Böylece işin içine Pentagon’dan kimi ‘kuşkulu’ isimler kadar Arnavut mafyası ve sahte Çin malları gibi ögeler de katılıyor.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü