Konserleri yasaklanan Sıla, ilk konserini verdi!

'Yenikapı'daki şova katılmam' dediği için konserleri iptal edilen pop şarkıcısı Sıla, uzun bir aradan sonra ilk konseri İzmir'de verdi.
Konserleri yasaklanan Sıla, ilk konserini verdi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Pop müziği şarkıcısı ve söz yazarı Sıla Gençoğlu, İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda konser verdi. Geçen 7 Ağustosta İstanbul Yenikapı'da Tayyip Erdoğan tarafından düzenlenen "demokrasi mitingi" için "Darbeye karşıyım ama böyle bir şovun içinde bulunmayı tercih etmiyorum" demesiyle gündeme gelen, bu nedenle İstanbul ve Bursa konserleri iptal olan Sıla, İzmir'de sevenlerinin karşısına çıktı.

Bu yaşananlardan sonra İzmir Kültürpark Açıkhava Tiyatrosu'nda sahne alan Sıla Gençoğlu dinleyicileriyle buluştu. İzleyenlerine seslenen Sıla Gençoğlu, "Ne hoş karşılama, çok güzel bir akşam, nefis bir akşam. Kavuşmak çok güzel, sizi burada görmek çok güzel. İnsanın memleketinde olması çok güzel. Teker teker yanaklarınızdan öpüp teker teker kocaman sarılıp kocaman kucaklıyorum" dedi. Bu sırada konsere gelenlerden bir kısmı "Yalnız değilsin" diye bağırdı, ardından birden alkış sesleri yükseldi. Buna karşılık Sıla Gençoğlu da "Hiçbirimiz yanlız değiliz" dedi. Zaman zaman dinleyicileriyle sohbet eden Sıla, konuşurken "Bu aralar cümleler sıkıntılı" dedi.

DHA

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü