Onur Özbizerdik ne kadar ceza aldı?

Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı olan ve adı karıştığı olaylar nedeniyle gündemden düşmeyen Onur Özbizerdik 5 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.
Onur Özbizerdik ne kadar ceza aldı?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Dündar Kılıç'ın torunu Alaattin Çakıcı olan ve adı karıştığı olaylar nedeniyle gündemden düşmeyen Onur Özbizerdik bu kez mahkum oldu.

Bir yakının nikahı için İstanbul Trabya'daki bir otele giden Ahmet Ozan Özalp, arkadaşlarıyla lobide otururken iddiaya göre Onur Özbizerdik'in "O tespihi kaldır, cebine sok çabuk" uyarısıyla karşılaştı. 

Özbizerdik üzerindeki silahı gösterince, Özalp resepsiyon görevlisine "İçeri neden silahlı kişiler alınıyor?" diye sordu. Bunun üzerine Özbizerdik, silahını ateşledi ve Özalp topuğundan iki kurşunla vuruldu.

Savcılık olayla ilgili 11 yıla kadar hapis talebiyle iddianame hazırladı. Özbizerdik'in, İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde yargılandığı 'kasten yaralama, mala zarar verme ve Ateşli Silahlar Kanunu'na muhalefet" davasının mayıs ayında karara bağlandığı ortaya çıktı. Mahkeme, Özbizerdik'i toplam 5 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırdı. 

Özbizerdik, son olarak İstanbul Emniyet'in eski Organize Suçlarla Mücadele Şube MüdürürAdil Serdar Saçar'a gece kulübünde saldırdığı şiçin 26 Eylül'den beri tutuklu bulunuyor.

Vehaber Menu