Huzurevi'nde işkence gördüğü iddia edilen hasta hayatını kaybetti!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, huzurevi hakkında soruşturma başlatmıştı.
Huzurevi'nde işkence gördüğü iddia edilen hasta hayatını kaybetti!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Antalya'da özel bir huzurevinde cilt kanseri sebebiyle yüzünde oluşan yaralarla gündeme gelen 90 yaşındaki Ahmet Solak, bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Antalya'da özel bir huzurevinde cep telefonuyla çekilen görüntülerin ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından soruşturma başlatılmış ve Antalya Valiliği'nin talimatı doğrultusunda görevlendirilen doktor heyeti, yüzü yara içinde olan yaşlı adamı hastanede muayene etmişti.

Huzurevi sakini 90 yaşındaki Ahmet Solak'ın sağlık durumunu incelemek üzere Antalya Kamu Hastaneleri Birliğine bağlı Sağlık Bilimleri Üniversitesi Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesinden (SBÜ AEAH) bir başhekim yardımcısı, 1 dahiliye uzmanı, 1 dermatoloji uzmanından oluşan sağlık heyeti görevlendirilmişti. Heyet, Ahmet Solak'ın muayenesini 5 Ekim Çarşamba günü huzurevinde gerçekleştirdikten sonra sağlık kontrollerinin daha detaylı tetkiki için Ahmet Solak'ı 6 Ekim Perşembe günü SBÜ AEAH’ne getirmiş ve burada yapılan muayenede hastanın sağ facial-temporal ve paryetal alanı kaplayan ileri evre cilt kanseri olduğu, sağ gözünde mix enfeksiyonu olduğu tespit edilmişti.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü