2 Ekim Çarşamba günü burç yorumları!

Melekler Kahvesi ekibinden 2 Ekim Çarşamba günü burç yorumları.
2 Ekim Çarşamba günü burç yorumları!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
KOÇ

Özel hayatınızla ilgili olarak gelişen olayların yarım kalmasından dolayı isyan edebilirsiniz. Bu konu dışında hayatınızda her şey yoluna girebilir. İş yerinizdeki başarılarınız günden güne artıyor. Bugün olumlu iş görüşmeleri yapacağınız, kariyerinizin gelişimi konusunda size büyük yardımları dokunacak kişilerle tanışacağınız bir gün olacak.

BOĞA

Eskiden dönüşlere tamamen karşı olmanız sizi oldukça havalı gösterebilir. çevrenizle bu konu hakkında uzun konuşmalar yapabilirsiniz. İş ile ilgili yeni atılımlar yapma planlarınız var ise bugün çok uygun bir gün. Bugün alacağınız kararlar , yapacağınız yatırımlar ilerideki zamanlarda size büyük kazanç sağlayacak.

İKİZLER

Bugünlerde yeniliklere çok açıksınız. Bugün ummadığınız insanların sizi de içine alan bazı planlarını öğrenip umutlanacaksınız. Duygusal hayatınızda bir gerginliğin ortasında kalabilir ve kimden tarafa olacğgınız konusunda ciddi tereddüt yaşayabilirsiniz.

YENGEÇ
Ama siz mükemmel bir ilişki istiyorsunuz ve bunu başarmak içinde elinizden geleni yapıyorsunuz. Bu durum özel hayatınızda ki en önemli sorunsal. Bugün günlük işlerinizin dışına çıkmamalı, iddialı konuşmalardan ve tartışmalardan kaçınmalısınız. Yoksa telafisi olanaksız sorunlar yaratabilirsiniz

ASLAN

Düşüncelerinizi ve duygularınızı dengeleyeceğiniz ve size karşı ilginin üst seviyede olduğunu hissedeceğiniz bir gündesiniz. Hayatınıza ilişkin yeni kararlar alabilirsiniz ve kararlarınızda mantığınızla duygularınız dengeli olarak etkili olacaktır. Problemli bir para meseleniz yakında çözüme kavuşacak. Harcamaları daha da azaltmalısınız.


BAŞAK

Bir insanın tavırlarına tahammül edememeniz sizi oldukca huysuz yapabilir. Manevi acıdan etkiye çok acık bir dönemdesiniz. Eleştirilere olumlu bakmanız gerekiyor, çoğu sizi olumlu anlamda değiştirmeye yönelik. Bütçeniz bugünlerde zorunlu harcamaların dışına çıkmaya pek uygun değil.

TERAZİ

Sevgiliniz ilişkiden beklediklerinizi iyi algılayamamış olabilir. Bu sebepten duygusal hayatınızda ciddi iletişim sorunu olduğunu düşüneceksiniz. Sakin olun ve karşınızdaki insanın sizi zamanla algılayacağını düşünerek hareket edin. İş konusunda hedeflerinize yavaş yavaş yakınlaşıyorsunuz.

AKREP

İş hayatınızda çalışmanız beğeniliyor ve yakında sevineceğiniz bir olay gerçekleşebilir. Duygusal hayatınızda genel anlamda netlik, dinginlik içersindesiniz. Ama partnerinizin bazı ilginçliklerinizi benimsediği ya da razı olduğu konusunda sorular barındırıyorsunuz. Bu süreçte daha adıl olmalı ve karşınızdaki insana baskı yapmamalısınız.

YAY

Üstün sabır yeteneğinizi bugünlerde bol bol kullanmanız gerekecek. Özellikle özel hayatınızda ki insanın davranışları karşısında sinirleriniz alt üst olabilir ve ne yapacağınızı kavramakta güçlük çekebilirsiniz. İş konusunda var olacak bir aksilik sonrası bir düzeni yeniden ele almak zorunda kalacaksınız.

OĞLAK

Bugünlerde aşk hayatınız oldukça hareketli. Buna rağmen istediğiniz mutluluğu yakalamak konusunda biraz şanssızsınız. Bu donem olayları ve kişileri gözlemleyerek aslında nasıl bir sürece girmek istediğinizi belirgin bir şekilde görebilirsiniz. Kısa vadeli sorunların ön plana çıkacağı iş hayatında ise çevrenizin desteğini almanızda yarar var.

KOVA

Haklı olarak inada bindirdiğiniz konu, bugünlerde mücadeleye dönüşebilir. Bu sürecin sonun gayet olumlu. Bugün gelişen olayların ardından kendinizle başbaşa kalmak isteyebilir ve ertelediğiniz şeylerin olmadık zamanda sizi sıkıntıya soktuğu gerçeği ile yüzleşebilirsiniz. Geçmişten bir insanla ilgili alacağınız bir haber sonrası uzun uzun düşünme fırsatı bulacaksınız.

BALIK

Muhteşem bir şeyler yaşayacağınızdan çok eminsiniz, ama bu durumun çevreniz tarafından nasıl karşılanacağı konusunda teretdütlerinizin her şeyin önüne geçiyor. Kısa zaman sonra bazı ayrıntıları farkedip olayları fazla abarttığınız farkedeceksiniz. Bu dönem mutluluk size yakınmış gibi görünüyor bunun değerini bilmelisiniz.