İsmail Saymaz'dan Cem Küçük'e: Meczubun teki, tedavi edilmeli!

ByLock’un patentini elinde bulundurduğu belirtilen David Keynes’le röportajından dolayı, Cem Küçük tarafından hedef gösterilen İsmail Saymaz, Küçük’ün ‘meczup’ olduğunu ve tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.
İsmail Saymaz'dan Cem Küçük'e: Meczubun teki, tedavi edilmeli!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2022-03-24 05:31:57    

Cem Küçük, İsmail Saymaz’a yönelik Twitter’dan ‘tehditvari’ iddialarda bulunarak, Saymaz’a ‘maklubeci’ ve ‘tetikçi’ diye hitap ettiği tweetlerinde, 'Maklubeci İsmail Saymaz bu pislikten kurtulamayacaksın… Bylock MİT’in en hassas olduğu dosyadır.Teşkilatımız çok rahatsız. Tetikçi İ smail Saymaz Baransu gibi ağır bedel ödeyecek. Aydın Doğan her türlü muhalefete saygımız var ama Yüce Türk Devleti’ne düşmanlık suçtur. İsmail Saymaz bunu yapmıştır. Eğer İsmail Saymaz denilen tetikçi bir daha CNN Türk ekranında görünürse bu soruşturmanın KAPSAMI tüm Doğan Medya’ya yayılır' diye yazmıştı.
‘Cem Küçük gibi meczupları acil tedavi ettirmek gerekir’

MedyaRadar’dan Alev Gürsoy Cimin’e konuşan Saymaz, haberinden ötürü hedef gösterilmesine 'Benim mesleki ömrüm, Fethullahçı savcıların açtığı davalarda ifade vermekle geçti. Ben ne o gün yıldım, ne de bugün yılarım. Bu deli saçmalığından başka bir şey değil. Gülüyorum' yorumunu yaptı.

Haberinden ötürü zaten kendisini hedef yapmak bekleyen grupların olduğunu kaydeden Saymaz, muhalif kesimleri ve gazetecileri hedef göstermesiyle bilinen Küçük’ü ciddiye almadığını belirterek, kendisi için kullanılan ‘2016’nın Mehmet Baransu’su’ ifadesine itibar etmediğini söyledi: 'Cem Küçük benim için itibar edilecek, dikkate alınacak bir isim değil. Hatta onun beni eleştirmesi benim için gururdur ve demek ki doğru yolda, doğru işler yapıyorum ki onu rahatsız ediyorum. Meczubun teki bence. Cem Küçük gibi meczupları acil tedavi ettirmek gerekir.'
‘Toplum sağlığı açısından bu insanların köşe yazması problemli’

Saymaz, haberin yayınlandığı Hürriyet gazetesinin desteğini aldığını da kaydederek, Küçük’ü 'Yani dediğim gibi bunun gibi hasta ruhlu adamların açıklamalarına itibar etmemek gerekiyor. İnanın toplumun sağlığı açısından bu gibi insanların köşe yazması, televizyon programı yapması problemli ve sakıncalı bir durum' diye eleştirdi.
‘Cem Küçük üç yıldır beni övüyordu’

Küçük’ün kendisi hakkında yazdıklarını ciddiye almadığını ifade eden Saymaz şöyle devam etti: 'Cem Küçük bir yıl öncesine kadar beni bu örgüte karşı en etkin mücadeleyi veren kişi olarak tanıtıyor ve bu minvalde öven yazılar yazıyordu. Hatta son 3 yıldır benimle ilgili defalarca övgüler dizdi. Üç ay önce beni kendi televizyon programına darbe ile ilgili görüşlerimi almak üzere davet etti, ben gitmedim. Ama ne olduysa Nagehan Alçı ile katıldığım televizyon programındaki tartışmanın ardından birden bire bana cephe açtı, ağır eleştiriler yapmaya başladı. Bunun sebebi de bence bu aile olan yakınlığı ve hukuku bence.'

Vehaber Menu