Yavuz Bingöl'e müthiş doğumgünü sürprizi!

TV8'de yayınlanan Bir Ses Bir Nefes programında Yavuz Bingöl'e sürpriz yapıldı.
Yavuz Bingöl'e müthiş doğumgünü sürprizi!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
TV8’de yayınlanan Bir Ses Bir Nefes programına Yavuz Bingöl için hazırlanan video damgasını vurdu.

Programın konuğu Zara’ydı. Türküsünü bitiren Zara’dan sonra Serkan Çağrı, sırada bir vtr’miz var dedi.. Ekranlara gelen videoda, Bingöl’ün sevgilisi Öykü Gürman, yakın dostları, annesi, ünlü sanatçılar ve TV8 ekibi, Yavuz Bingöl’ün doğum gününü kutladı.

Gazeteci Zeynel Lüle piyano başındaydı, şair Ahmet Telli, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün basın danışmanı Ahmet Sever, Serkan Çağrı ve eşi Ebru Çağrı, Ahmet Kaya’nın eşi Gülten Kaya, yapımcı Şükrü Avşar, Bülent Seyhan, Seyfi Yerlikaya, Songül Öden, Zeynep Günay Tan, Ümit Yaşar, Murat Çiçek, Cem Toprak, Mete Artun, Osman Çamurlu, Erden Demir doğum günü dileklerini iletti. Bir Ses Bir Nefes’in orkestrası, Mesut Akusta, Selçuk Yerlikaya da Yavuz Bingöl’ün doğum gününü kutladı.

Yavuz Bingöl’ün oyuncu arkadaşları da yalnız bırakmadı ve Oktay Kaynarca ile Şahan Gökbakar esprileriyle renk kattı.. Kerem alışık, Yetkin Dikinciler, Mahir İpek, Aşkın Nur Yengi de anılarını anlatarak Yavuz Bingöl’ün doğumgününü kutlayan diğer isimler oldu.

Yavuz Bingöl’ün Annesi Ozan Şahsenem Bacı, kızı Türkü Bingöl kızı, kardeşi Efsun Bingöl, yiğenleri Çınar ve Deniz Bingöl, Taylan Bingöl, Oğuzhan Bingöl de, Yavuz Bingöl için cep telefonlarından çektikleri videoları gönderdi.

Oyuncu arkadaşlarının yanı sıra TV8 Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Hande Ertekin Tümen ve TV8 ekibi ile Yavuz Bingöl’ün ailesi de videoda yer aldı.

Yavuz Bingöl’ün oynadığı Karagül dizisinin oyuncuları da hep birlikte kutlama videosu çektiler.

Videodaki en büyük sürpriz ise Yavuz Bingöl’ün sevgilisi Öykü Gürman’ın dilekleriydi.

Öykü Gürman, Yavuz Bingöl için Ahmet Telli’den bir şiir okudu. Videonun ardından Serkan Çağrı doğumgünü pastasıyla birlikte stüdyoya girdi.

Yapılan sürpriz karşısında gözyaşlarını tutamayan Yavuz Bingöl, 'şimdi programa kim devam edecek' diye espri yaptı. Yavuz Bingöl bugüne kadar aldığı en güzel doğumgünü hediyesi olduğunu da sözlerine ekledi..
Vehaber Menu