Hüseyin Çelik, Gözde Kansu'nun kovulmasına ne dedi?

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Twitter adresinden Veliaht yarışması sunucu Gözde Kansu'ya dair açıklama yaptı.
Hüseyin Çelik, Gözde Kansu'nun kovulmasına ne dedi?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    
Önceki akşam ilk bölümüyle izleyici ile tanışan Veliaht programında, sunucu Gözde Kansu’nun dekolte kıyafeti Hüseyin Çelik’in eleştiri oklarına hedef olmuştu. Bugün ise ATV tarafından Veliaht yarışması sunucusu Gözde Kansu’nun kovulduğu açıklanmıştı.

Bu olay üzerine sosyal medyada kıyafet serbestliği üzerine eleştiri oklarına hedef olan Hüseyin Çelik, Twitter adresinden bir açıklama yaptı.

Hüseyin Çelik Twitter adresinden şöyle dedi: 'Pazar günü katıldığım bir TV programında Kamudaki kıyafet serbestliğinin aşırıya kaçabileceğine dair bana bir soru soruldu. Pazar günü katıldığım bir TV programında Kamudaki kıyafet serbestliğinin aşırıya kaçabileceğine dair bana bir soru soruldu. Cevabımda,kapalı olmak çarşaflı veya peçeli olmak anlamına gelmediği gibi; başı açık olmak da aşırı dekolte giyinmek anlamına gelmez,dedim. Mülakatta dekolte giyinmiş bir sunucuyu uçlara örnek olarak verdim. Bu konuşmamda bir TV, bir program veya bir kişi adı asla vermedim. Sonrasında isimlendirmeler, yakıştırmalar medya tarafından yapıldı. Bir kez daha söylüyorum. Duyarlılığımız toplumun genel duyarlılığıdır.'