Hayvan derisi giyen Sibel Can, kadın haklarından bahsetti

Diri diri derileri yüzülerek katledilen hayvanların 'kürk' adı altında satılan derisine 45 bin lira verip üzerine giyen Sibel Can, kadın haklarından ve vicdandan bahsetti.
Hayvan derisi giyen Sibel Can, kadın haklarından bahsetti
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Geçtiğimiz günler  'kürk' adı verilen hayvan cesedi giydiği bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaşan Can’a "Bu kürk için onlarca hayvan katledildi, yazıklar olsun" gibi birçok tepki mesajı gelmiş. Can'ın cesede 45 bin lira verdiği ve 7 ay sırada beklediği öğrenilmişti. Hayvan katliamlarına ortak olan Sibel Can vicdandan ve kadın haklarından bahsetti.

Katıldığı bir ödül töreninde kilosu hakkında şaka yapan komedyen Okan Bayülgen hakkında açıklamalarda bulunan Sibel Can "Okan’ın kadın bedeni üzerinden yaptığı şaka yakışık almadı" dedi.

Sibel Can, katıldığı Alem FM'de açıklamalarda bulundu. Can, Okan Bayülgen hakkında "Özür için beni aramadı. Aslında aramasına da gerek kalmadı, kadınlarımız gereken cevabı verdi” dedi. Hayır işlerinde yer almaya özen gösterdiğini iddia da eden  Can, Esenler ve Van’da anne ve babası adına okul yaptırdığını anlattı. İki oğlu bir kızı olan şarkıcı, “Çok iyi yetiştiler. Her şeyden önce vicdanlılar” şeklinde iddialarda bulundu.

Vehaber Menu