Eşini 4 yerinden bıçakladı, iyi hal indirimi aldı!

Elveda Battal'ı 4 yerinden bıçaklayarak öldürüp, cesedini banyoya saklayan Hikmet İlhan, 15 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
Eşini 4 yerinden bıçakladı, iyi hal indirimi aldı!
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

DHA'nın haberine göre, kadın cinayeti, Konya'da meydana geldi. Apartman sakinleri gece Elveda Battal'ın oturduğu evden kavga sesleri duydu. Bir süre devam eden kavga sesleri daha sonra kesildi. 3 çocuğuyla birlikte yaşayan Elveda Battal'ın çocuklarının ve kendisinin gün boyu evden çıkmamasından şüphelenen komşuları, durumu polise bildirdi.

BANYODA ÖLDÜRÜLMÜŞ OLARAK BULUNDU

Eve gelen polis kapıyı kimsenin açmaması üzerine çilingir yardımıyla eve girdi. Ekipler Elveda Battal'ı banyoda 4 yerinden bıçaklanarak öldürülmüş olarak buldu. Cinayet Büro Amirliği ekipleri, genç kadının 3 çocuğunun da evde olmadığını belirledi. Polis, genç kadının birlikte yaşadığı ve 3 çocuğunun babası şüpheli Hikmet İlhan'ı yakalamak için çalışma başlattı. Hikmet İlhan 1 Nisan'da yaşları 7 ila 13 arasında değişen çocuklarını Aydın'ın Çine İlçesi'ndeki ailesine bıraktıktan sonra ilçe emniyet müdürlüğüne gidip teslim oldu.

İYİ HAL VE HAKSIZ TAHRİK İNDİRİMİ

Mahkeme heyeti, ömür boyu hapis istemiyle yargılanan Hikmet İlhan'ın cezasını olayı haksız tahrik altında işlediğine kanaat getirerek 18 yıla indirdi. Mahkemedeki iyi hali göz önünde bulundurulan İlhan'a 15 yıl hapis cezası verildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü