Üniversite müdürü: Sevişen öğrenci var mı bakıyor musun?

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir, Yüksekokul Sekreteri Ülker Ünal'a 'Sekreter hanım atölyenin arkasını kontrol ediyor musun? Sevişen öğrenci var mı bakıyor musun?' dedi.
Üniversite müdürü: Sevişen öğrenci var mı bakıyor musun?
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Akdeniz Üniversitesi Elmalı Meslek Yüksekokulu, Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Halil Demir'in tepki çeken gözleri nedeniyle gündeme geldi. Hürriyet'ten Salim Uzun'un haberine göre, Müdür Demir’in kendisine mobbing uyguladığını iddia ederek savcılığa suç duyurusunda bulunan Yüksekokul Sekreteri Ülker Ünal, “Müdürümüz güvenlik görevlilerinin yanında ‘Sekreter hanım atölyenin arkasını kontrol ediyor musun? Sevişen öğrenci var mı bakıyor musun?’ demiştir. Tüm yetkilerim elimden alınarak temizlik şefi durumuna sokuldum” dedi.

Yine okulun güvenlik personelinin şahit olduğunu iddia ettiği bir olayı dilekçesinde anlatan Ünal, şöyle konuştu: “Müdürümüz tarafından iki güvenlik personelimizle birlikte odaya çağrıldık. Müdür yabancı araçların okula girişinin düzgün yapılmadığını söyledi. Güvenlik personeli M.A.’ya suçlama yönelterek, ‘Güvenliğe giren yabancılar senin arkadaşınmış. Ne o yoksa kızları mı ayarlıyorsun ona’ demiştir. Ben güvenlik personeline kefil olup kendisini savununca da bana ‘Ne o Mikail’i niye bu kadar savunuyorsun? Yoksa aranızda ilişki mi var’ demiştir.”

Ülker Ünal tarafından gündeme taşınan iddiaların asılsız olduğunu savunan Yrd. Doç. Dr. Halil Demir, şöyle dedi: “Bu ahlaksız bir kadın. Söyledikleri her şey yalan. Şehir merkezinde çalışmak adına bana iftira atıyor. Zaten bu konularla ilgili açılan idari soruşturmalar var. Ayrıca ben kendisine manevi tazminat davası açtım. İlk duruşma 2017 Mart ayında görülecek."