Rıdvan Dilmen: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan icazet alırım

2019 yılında Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığına aday olacağını açıklayan Rıdvan Dilmen, adaylığı kesinleşmeden evvel Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşüp icazet alacağını söyledi.
Rıdvan Dilmen: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan icazet alırım
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2019 yılında yapılacak seçimlerine aday olduğunu açıklayan Rıdvan Dilmen, adaylık süreci hakkında açıklamalarda bulundu.

"Cumhurbaşkanı ile asla görüşmedim ama görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Adaylık konusu ciddi olduğunda bir abim olarak gidip, ondan icazet alırım" diyen Dilmen, "Bu konular ciddi ve zamanlama doğru değil.Cumhurbaşkanı bugün olmasa, 500 milyon gibi paralar olmazdı" ifadelerini kullandı.

Dilmen'in açıklamalarından bir bölüm şöyle:

Cumhurbaşkanı ile asla görüşmedim ama görüşmeyeceğim anlamına gelmez. Adaylık konusu ciddi olduğunda bir abim olarak gidip, ondan icazet alırım. Bu konular ciddi ve zamanlama doğru değil.Cumhurbaşkanı bugün olmasa, 500 milyon gibi paralar olmazdı.

Bana hiç oy çıkmazsa da sorun değil. Kulüpler, federasyonu yönetmeye devam edecekse ben çalışmam. Diyelim ki, Fatih Terim, Mustafa Denizli gibi isimler başkan olacak. Problem değil yanlarında çalışırım. Başta olmam şart değil. Önemli olan futboldan gelen isimlerin olmasıdır.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü