CNN Türk Genel Müdürü: O zaman neden yırtınıyorsunuz karşımda

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde etkinliğe gelen CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, öğrencilerin Aladağ'daki yurt yangınına ilişkin soruları ve tepkileri üzerine etkinliği terk etti.
CNN Türk Genel Müdürü: O zaman neden yırtınıyorsunuz karşımda
2020-08-11 06:40:55   Güncelleme: 2021-09-05 00:13:37    

Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesinde "Medya ve 15 Temmuz" başlıklı bir etkinliğe gelen CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş'a medya bağımsızlığı ve Aladağ'da 11 öğrencinin hayatını kaybettiği yangının yaşandığı yurdun tarikat bağlantılarına ilişkin sorular yöneltildi.

Sorulara cevap vermeyerek, kendi konuşmasını sürdüren Aktaş'a tepki gösterilirken, bir öğrenci CNN Türk Genel Müdürü'ne "tarikat kelimesini kullanmadan bu iki günü nasıl geçiriyorsunuz?" diye sordu.

 

Başka bir öğrenci ise, Aktaş'a, çocuklarının hayatındaki "en değerli şey" olduğunu söylediğini hatırlatarak, "13 yaşındaki bir çocuğun evlenmesinin kanalınızda savunulmasına nasıl izin veriyorsunuz?" diye sordu.

CNN Türk Genel Müdürü, bir öğrencinin "Doğan medyadan bir şey beklemiyoruz" demesi üzerine, "o zaman neden yırtınıyorsunuz karşımda" dedi.

Etkinlik sırasında Aladağ yangını için "orada bir facia yaşanıyor, şu anda orada olmam lazımdı, sizin yüzünüzden buradayım" şeklinde konuşan Aktaş'a öğrencilerden tepki geldi.

Aktaş, gelen tepkiler üzerine etkinliği sonlandırdı.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü