Mehmet Esen'den Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'a açık mektup; Yalakalık yaparlar, sistemle barışırlar, iktidara yamanırlar

Oyuncu Mehmet Esen, sosyal medya hesaplarından yayınladığı 'açık mektup' ile bir dönem yakın ilişkisinin olduğu Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'ı ağır sözlerle eleştirdi.
Mehmet Esen'den Cem Yılmaz ve Yılmaz Erdoğan'a açık mektup; Yalakalık yaparlar, sistemle barışırlar, iktidara yamanırlar
2016-12-25 12:20:46   Güncelleme: 2022-03-30 03:22:54    

Oyuncu Mehmet Esen şu ifadelere yer verdi;

'Onları yıllarca yükselirken gördünüz. Şimdi hızla düşerken göreceksiniz. Bütün istedikleri şöhret olmak, servet sahibi olmaktı. Bunun için her şeyi yaptılar. Önce menfaatleri olan ustalara yalakalık yaparak başladılar.

Büyük iltifatlar, tapınmalar, destek alıp yükselmeye başladıklarında onları beğenmeme ve daha yükseldikçe ustalarını rakip görerek yok etmeye çalıştılar.

Şöhret için para, için başkalarının hayatlarını, hikayelerini, senaryolarını çaldılar. Onlar para kazandıkça etraflarındaki menfaatçi sanatçı, gazeteci, yalaka ordusu gerçekleri görmezden gelmeye, saklamaya başladı.

Yalandan bir kalenin içinde bunları koruma altına aldı. Bunlar onlara iş, para, davetler, seyahatler, davetiyeler verdikçe etraflarındaki yalaka ordusu onları yalanla büyütmeye başladı.

Artık hep beraber oksijenleri 'yalanla beslenmek' oldu.

Farkında mısınız bunlar 'günaydın' dese bile etraflarındaki 'yalaka ordusu' arkadaşları kendini yerlere atarak gülmeye başlıyorlar. Bu yalancı menfaatçi ordusu 'gülme efekti arkadaşları' ile mutlu gözükmeye çalışıyorlar. Gerçekle çok mutsuz yalnız ve zavallılar.

Onca servet, mal, mülk onları mutlu etmiyor. Çünkü para omurgasız insanlarda beraberinde korkuyu getirir. Güce sığınmaya, tapınmaya, korunmalı evlerde yaşamaya başlarlar. Parayla tanışınca sistemle barışırlar.
İktidara yamanırlar.'

Vehaber Menu