Barınakta aç kalan köpeklerin birbirlerini yedikleri iddiasına soruşturma

Kütahya'da barınakta aç kalan köpeklerin birbirlerini yediği iddialarıyla ilgili soruşturma başladıldı.
Barınakta aç kalan köpeklerin birbirlerini yedikleri iddiasına soruşturma
2016-12-27 08:49:31   Güncelleme: 2016-12-27 08:49:31    

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, Belediye Sokak Hayvanları Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezindeki, aç kalan köpeklerin birbirini yediği iddialarıyla ilgili soruşturma başlatıldığını bildirdi.

Saraçoğlu, Kütahya-Eskişehir karayolu yakınındaki hayvan bakımevinde, Kütahya Doğa ve Hayvan Sevenler Derneği Başkanı Sunay Birsen ve dernek üyeleriyle birlikte incelemelerde bulundu.

Aç kalan köpeklerin birbirini yediği iddialarıyla ilgili sosyal medyada yayınlanan görüntülerin ardından belediye olarak soruşturma başlattıklarını belirten Saraçoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşlara duyarlılığından dolayı teşekkür etti.

'BELEDİYE BAŞKANI OLARAK ÜZGÜNÜM'

Yaşanan olaydan dolayı büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Saraçoğlu, şöyle konuştu:

'Böyle bir olaydan dolayı bir belediye başkanı olarak çok üzgün olduğumu belirtmek isterim. Bundan sonra böyle bir durumun olmaması için gerekli çalışmaların ve düzenlemenin yapılacağına dair söz veriyorum. Bununla ilgili özür dilemek gerekirse özür dilerim. Ama sorumlu arkadaşlarla ilgili soruşturmanın açıldığını belirtmek isterim. Bir süre önce barınakta istemediğimiz bir olayla karşılaştık. Bir köpeğimiz maalesef itlaf oldu. Bir köpek, diğer köpekler tarafından boğuldu mu, ne oldu bilemiyoruz. Bununla ilgili derhal bir soruşturma açtık.'

AA

Vehaber Menu