Meteoroloji: Kar İstanbul'a geri dönüyor

Yarın Trakya'da kar bekleniyor.
Meteoroloji: Kar İstanbul'a geri dönüyor
2017-01-03 15:33:08   Güncelleme: 2017-01-03 15:33:08    

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre yarın, Trakya'da kar bekleniyor. Kıyı Ege'de yağmur olarak görülecek yağışlardan Alanya ve çevresi de etkilenecek. Meteoroloji yarın, Hakkari ve çevresinde de kar yağışı bekliyor.

Perşembe günü ülke genelinde yağış bekleniyor. Kıyı Ege ve Akdeniz'in batısında kuvvetli yağmur olarak görülmesi beklenen yağışlar, İç Anadolu ve Doğu Anadolu ile Karadeniz Bölgesi'nde kar olarak görülecek.

Perşembe günü İstanbul ve çevresinde yağmur bekleniyor.

Cuma gününden itibaren İstanbul'da hava sıcaklıklarının hissedilir derecede düşüşe geçmesi bekleniyor. Trakya ve Marmara'nın güneyinde kar yağışı beklenirken, İstanbul ve Ankara'da karla karışık yağmur bekleniyor.

Cumartesi günü İstanbul'da üç gün sürecek kar yağışının başlaması bekleniyor. Kentte en yüksek hava sıcaklığının 0 derece olarak beklenirken, Türkiye'nin büyük bölümünde kar yağışı görülecek.

İstanbul'da pazar günü de kar yağışı görülecek. İstanbul dışında Ankara ve Türkiye'nin Ege Bölgesi ile Trakya dışında kalan tüm bölgelerinde kar ve yağmur bekleniyor.

İstanbul'da 2017'nin ikinci haftasına da kar yağışı ile başlayacak. Kuvvetli buzlanma ve don olayı beklenirken, kar yağışının Ankara'da da etkili olacağı tahmin ediliyor.