Gaziantep'te çatışma: 'Canlı bomba emniyete girmeye çalıştı'

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde silah sesleri duyuldu. Bölgeye ambulanslar sevkedildi.
Gaziantep'te çatışma: 'Canlı bomba emniyete girmeye çalıştı'
2017-01-10 15:31:12   Güncelleme: 2017-01-10 18:00:13    

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü önünde güvenlik güçleri ile biri canlı bomba olduğu iddia edilen iki şüpheli arasında çatışma çıktı. Doğan Haber Ajansı (DHA) çatışmanın saat 15.20'de başladığını bildirdi. Yaklaşık iki dakika süren çatışma seslerinin ardından bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Bölge muhabiri Ali Budak şunları söyledi:

'Bizim aldığımız bilgi emniyet müdürlüğüne girmeye çalışan bir canlı bomba olduğu yönünde. Canlı bomba olduğu değerlendiren teröristin civardaki otoparka kaçtığı yolunda bilgiler geldi. Özel harekat ekipleri tarafından şu anda bir operasyon düzenleniyor'

FATMA ŞAHİN'DEN AÇIKLAMA

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne yapılan saldırıdan sonra kısa bir açıklama yaptı. Şahin, 'Gaziantep Emniyeti'ne saldıran teröristlere haddini bildiren polislerimizden Allah razı olsun. Olayda yaralanan kahraman polisimize de Allah'tan acil şifa diliyorum.' dedi.

NUMAN KURTULMUŞ'TAN AÇIKLAMA

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, Gaziantep'teki olayın, İzmir'deki olaya benzer olduğunun anlaşıldığını belirterek, 'Türkiye'de terör örgütleri arasında hiçbir fark kalmadı' ifadelerini kullandı.

KAÇAN SALDIRGAN YAKALANDI

Gaziantep 27 gazetesi muhabiri Muharrem Türkoğlu, Habertürk canlı yayınında bir polisin yaşamını yitirdiğini, saldırganlardan birinin otoparkta sıkıştırıldığını, diğerinin de kaçtığını söyledi.

Kaçan saldırganın da yakalandığı öğrenildi.

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü