Kadıköy'de kedi evi cinayeti

Psikolog Alper Engeler, Moda'da kaldırıma yaptığı kedi evi yüzünden tartıştığı bir kişi tarafından bıçaklanarak öldürüldü.
Kadıköy'de kedi evi cinayeti
2017-01-11 15:34:48   Güncelleme: 2017-01-11 16:12:51    

Üsküdar'da hayvanlar üşümesin diye kedi evi koyanlara gerçekleşen saldırının ardından Kadıköy'de kedi evi nedeniyle Alper Engeler isimli psikolog öldürüldü.Olay dün akşam saatlerinde Kadıköy Moda’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; 49 yaşındaki psikolog Alper Engeler oturduğu apartmanın yakınlarındaki Ağabey Sokak’taki kaldırıma tahtadan kedi evi kurarken bir komşusu ile tartışmaya başladı. İddiaya göre sözlü olarak başlayan tartışma daha sonra kavgaya dönüştü. Engeler tartıştığı şahıs tarafından bıçaklandı. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Engeler yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

İlk olarak cinayeti Bir Ekşi sözlük yazarı şu sözlerle anlattı;

'Klinik ve adli psikolog dr. alper e. beslediği kediler ve onlara barınması için yaptığı evler yüzünden tartıştığı iddia edilen komşusu tarafından moda -ağabey sokak'ta dün gece bıçaklanarak öldürüldü. kartopu oynadığı için öldürülenler, kedi evi yüzünden bıçaklananlar. tanrı topunun belasını versin bu vicdan yoksunu gaddar ruhların. bu ülkede cinayete kurban gitmenin en baş sebeplerinden biri, hayvan beslemek... ülkedeki çomarların önüne nasıl geçilecek bilmiyorum ama kişisel silahlanmaya karşı olan ben bu saatten sonra bir şeyler düşünmeye başladım. ulan ne hale getirdiniz ülkeyi, ne hale getirdiniz kadıköy'ü, moda'yı... '