'Kedim ölünce intiharı düşündüm' diyen Ömür Gedik'e hayvan düşmanlarından saldırı

HAÇİKO'nun kurucusu Ömür Gedik, kedisinin ölümünün ardından duyduğu üzüntüyü anlattı. Hayvan düşmanları Ömür Gedik'e sosyal medyadan saldırdı.
'Kedim ölünce intiharı düşündüm' diyen Ömür Gedik'e hayvan düşmanlarından saldırı
2017-01-11 15:42:24   Güncelleme: 2022-03-25 07:18:17    

Hayvan hakkı savunuculuğuyla bilinen şarkıcı Ömür Gedik, Renkli Sayfalar'a konuk oldu. Gedik, trafik kazası sonucu hayatını kaybeden kedisi Kaliko’nun ölümü hakkında; 'Kaldığım site içinde yolun ortasında onu yerde yatarken gördüm. İlk önce yuvarlanıyor, oyun oynuyor zannettim. Ezilecek diye onu yoldan almaya giderken yaklaştıkça başından kan aktığını farkettim. Direkt kucağıma alıp yakınlardaki veterinere gittik. Veterinere gittikten sonra 5 dakika sonra Kaliko’yu kucağıma verdi ve öldüğünü söylediler. Çok üzüldüm çok ağlamıştım. Onu bir beze sarıp aldık ve evimizin bahçesine gömdük. Bunu söylemek ne kadar doğru bilemiyorum ama bir ara onunla buluşacağım diye intihar etmeyi bile düşünecek duruma geldim. Çok zor zamanlar geçirdim' şeklinde konuştu.

Gedik, 'Ölümsüz Aşk' isimli eserini ise yine kedisi Kaliko için yazdığını belirtti.

HAYVAN DÜŞMANLARI SALDIRDI

Programı takip eden hayvan düşmanları sosyal medyadan Gedik'e saldırdı. İşte o paylaşımlar:

• Bu kadar şehidimiz varken ömür gedikin kedisi için yas tutup şarkı yazması sizce uygunmu o zaman fethi sekin başta olmak üzere tüm şehitlerimizin arkasından da ölmek istesin şarkı yazsın!!!!
 
• Hayvan sevgisi çok güzel de onlar yalnızca karınlarını doyurduğunda yaşayabiliyorlar.Ömür hanım kaç tane çocuğa bakıyor acaba merak ettim bu kadar duyarlı biri
 
• Böyle saçma sapan insanları konuşturmayın televzyonda, intihar etmeyi düşünmek nedir ya resmen çoluğa çocuğa kötü örnek .gitsin biraz da sokakta yaşayan insanlara kimsesiz aç susuz ölen insanlara üzülsün ağlasn. rezalet resmen

 

 

Vehaber Menu