Bunlar da Büyükçekmece saldırganları

Isparta'da Hasan Kuzu ve Neşet Yaman isimli saldırganların ardından İstanbul Büyükçekmece'de Orçun Enselioğlu isimli bir saldırganın da köpeklerin kulağını kesip poz verdiği, ve köpekleri dövüştürdüğü görüldü.
Bunlar da Büyükçekmece saldırganları
2017-01-18 16:00:36   Güncelleme: 2017-01-18 23:44:45    

Isparta'da Hasan Kuzu ve Neşet Yaman isimli saldırganların para cezasıyla serbest bırakılmasının yankıları sürerken yasalardan faydalanan saldırganlar hayvanlara yapılan eziyet ve işkencede sınır tanımıyor.

İstanbul Büyükçekmece'de Orçun Enselioğlu isimli bir saldırgan da köpeklerin kulağını kesip, dövüştürdüğü fotoğrafları Facebook sayfasında paylaştı.

Hayvan hakları savunucuları bir an evvel hayvanlara uygulanan şiddetin kabahatler kanunundan çıkarılıp TCK kapsamına alınmasını istedi.

SALDIRGANIN ABLASINDAN AÇIKLAMA

Orçun Enselioğlu'nun ablası S.L. Vehaber'e yaptığı açıklamada 'Bu durumu kesinlikle tasvip etmiyoruz, gerekli önlemi alacağız' dedi.

Abla S.L. şu ifadelere yer verdi;

'Bugün öğrendim, asla kabul etmeyecegimiz bir durum, kardeşimle de arkadaslariyla da gerekli konuşmayı yaptım
Biz de ailecek böyle bir durumu kesinlikle tasvip etmiyoruz. Kesinlikle önlem alınacaktır hiçbir şekilde aklınız kalmasın benim de vicdanım aklım mantığım almaz böyle bir vahşeti inanın ben onlardan birinin ablası olarak değil, kesinlikle hayvanlarimiza karşı yapılan bu eziyet için gerekli olanı yapacağım.Bana güvenebilirsiniz dediğim gibi asla bu yapılana sessiz kalacak bir kişiliğe sahip değilim değiliz. Kardeşim içlerinde olsa dahi bu yapılanı savunamam ama şunu söyleyebilirim gösterilmiş olduğu gibi bu çocuklar cani değiller. Bir kaç kişiyle görüştüm suclandik ailecek emin olun o çocukların hiçbirinin ailesi bu durumdan memnun değiller hepsi çok uzgunler kimse evladının bu şekilde anılmasını istemez'