Büyükçekmece'de köpeğin kulağını kesen kişinin ablası: Tasvip etmiyoruz, önlem alacağız!

İstanbul Büyükçekmece'de Orçun Enselioğlu isimli bir kişinin köpeklerin kulağını kesip poz verdiği, köpekleri dövüştürdüğü ve bu fotoğrafları paylaştığı görülmüştü. Orçun Enselioğlu'nun ablası S.L. Vehaber'e konuştu.
Büyükçekmece'de köpeğin kulağını kesen kişinin ablası: Tasvip etmiyoruz, önlem alacağız!
2017-01-18 19:29:41   Güncelleme: 2017-01-18 21:30:41    

Orçun Enselioğlu'nun ablası S.L yaptığı açıklamada Bu durumu kesinlikle tasvip etmiyoruz, gerekli önlemi alacağız' dedi.

Abla S.L. şu ifadelere yer verdi;

'Bugün öğrendim, asla kabul etmeyecegimiz bir durum, kardeşimle de arkadaslariyla da gerekli konuşmayı yaptım
Biz de ailecek böyle bir durumu kesinlikle tasvip etmiyoruz. Kesinlikle önlem alınacaktır hiçbir şekilde aklınız kalmasın benim de vicdanım aklım mantığım almaz böyle bir vahşeti inanın ben onlardan birinin ablası olarak değil, kesinlikle hayvanlarimiza karşı yapılan bu eziyet için gerekli olanı yapacağım.Bana güvenebilirsiniz dediğim gibi asla bu yapılana sessiz kalacak bir kişiliğe sahip değilim değiliz. Kardeşim içlerinde olsa dahi bu yapılanı savunamam ama şunu söyleyebilirim gösterilmiş olduğu gibi bu çocuklar cani değiller. Bir kaç kişiyle görüştüm suclandik ailecek emin olun o çocukların hiçbirinin ailesi bu durumdan memnun değiller hepsi çok uzgunler kimse evladının bu şekilde anılmasını istemez'

 

Foto Galeri Videolar Son Dakika Haberler Video Kategori Foto Kategori Vehaber İletişim Künye Şikayet Menü