Medyabar isimli sitede yalan köpek haberi

Basın kuruluşlarında hayvanların sık sık hedef gösterilmesine bir yenisi daha eklendi. Medyabar isimli haber sitesinde, köpeği tüfekle katlederek öldüren saldırganın ifadeleri ispatlanmış gibi gösterilerek bir hayvan cinayeti daha meşrulaştırılmaya çalışıldı.
Medyabar isimli sitede yalan köpek haberi
2017-01-20 22:44:59   Güncelleme: 2017-01-20 23:21:24    

Medyabar isimli haber sitesinde 'Hamile kızına saldıran köpeği tüfekle vurdu' başlıklı haberde saldırganın köpeği katletmesinin ardından verdiği ifadeler belgeli ve ispatlı gibi servis edilerek sokakta yaşama savaşı veren hayvanlar yine hedef gösterildi.

Köpeği katleden saldırgan köpeği öldürmesine gerekçe olarak önce tavuklara ardından da hamile kızına saldırması olarak gösterdi. Medyabar isimli haber sitesi bu iddiaları belgeliymiş gibi servis ederek hayvan cinayetine destek oldu.

KÖPEKTEN BAŞIBOŞ DİYE SÖZ ETTİ

Medya kuruluşlarının alışıldık türcü ve saldırgan dilini kullanan Medyabar isimli haber sitesi işlenen cinayeti meşrulaştırmaya çalıştı.

SALDIRGANDA AV TÜFEĞİNİN NE İŞİ VARDI?

Hayvanların öldürülmesinde kullanılan ve 'av tüfeği' adı verilen silahın saldırganda neden bulunduğu ise merak konusu oldu.