Kürk giymeyi bırakan Bülent Ersoy, yavru köpeğe işkence yapanlara dava açıyor

Hayvan hakları savunucularının tepkilerinin ardından kürk giymeyi bıraktığını açıklayan Bülent Ersoy yavru köpeğin kulağını kesen saldırganlara dava açıyor.
Kürk giymeyi bırakan Bülent Ersoy, yavru köpeğe işkence yapanlara dava açıyor
2017-01-22 23:39:47   Güncelleme: 2017-01-23 00:02:52    

Facebook'ta Hasan Kuzu ve Neşet Yaman ismini kullanan iki saldırgan yavru köpeğin kulağını keserek fotoğraf paylaşmış ardından saldırganlar para cezası ile serbest bırakılmıştı.

'Saldırganlar tutuklanmazsa gerekirse Ankara'ya yürüyeceğim' diyen Bülent Ersoy yavru köpeğin kulağını kesen saldırganlara dava açıyor.

Bülent Ersoy yaptığı açıklamada 'Pazartesi günü avukatım çocuklar hakkında dava açıyor. Talimat verdim işin peşini bırakmayacağım. Kulak nasıl kesilir göstereceğim onlara. Hayvanlara eziyet edenlere karşı örnek bir dava olacak' dedi.

ISHAYKO DA TEKRAR SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMUŞTU

Isparta Hayvan Koruma Derneği (ISHAYKO) tarafından yapılan en son  açıklamada ise 'Isparta'da yavru köpeğin kulaklarını kesip yakalanan ve 4.404 Bin TL ceza alarak serbest kalan kişilerin derneğimiz tarafından köpek ve horoz dövüştürdükleri de tespit edildi. Tekrar suç duyurusunda bulunduk ' denildi.