Turkkaset Varlık'tan borçlulara taciz

TEB'in borçlarını devraldığını belirten Turkkaset Varlık'ın bazı borçluları günde 10'dan fazla aradığı, görüşmelerin bazılarında küfürleşmelerin yaşandığı öğrenildi.
Turkkaset Varlık'tan borçlulara taciz
2017-01-23 11:47:04   Güncelleme: 2017-01-23 11:47:04    

TEB'in borçlarını devralan Turkkaset Varlık'ın çağrı merkezinden bazı borçlulara günde 10'dan fazla arama yapılarak  borçluların taciz edildiği öğrenildi.

TEB'e 50 TL borcunun olduğunu bilmeyen bir müşteri Turkkaset Varlık'ın çağrı merkezi tarafından arandı. Borcunun 1200 TL olarak kendine geri döndüğünü belirten müşteri ödemeyi kabul ettiğini fakat 'önümüzdeki aydan itibaren ödemeye başlayacağım.' şartının Turkkaset Varlık tarafından kabul edilmediğini belirtti. Bu nedenle müşteri 'O halde ödeme yapmıyorum, gidin davanızı açın' dedi.

GÜNDE 10 KEZ ARANMAYA BAŞLADI

Turkkaset Varlık'ın müşteriyi günde 10'dan fazla aradığı öğrenildi. Çağrı merkezinden yapılan aramalarda çoğu kez tahrik edildiğini belirten müşteri, bu nedenle  küfürleşmelerin de geçtiğini belirtti. Telefonla aramanın bir suç haline, taciz haline geldğini belirten müşteri yetkililere seslenerek Turkkaset Varlık'tan şikayetçi olduğunu ve dava açacağını belirtti.